Még mindig versenyben vannak a röpisek a naplós szavazáson!

Frissítés: 2019-01-02 11:16:53

Az év sportolója, csapata, edzője szavazáson a végső etap zajlik. A Hajdú-bihari Napló megyénket érintő voksolásán január 8-ig tolhatjátok előre kedvenceiteket a mellékelt linkre kattintva. A férfi röpisek, Fodor Antal edző, Hubicska Patrik és Kiss Imre is versenyben még! Hajrá, srácok!

SZAVAZNI és TÁJÉKOZÓDNI IDE KATINTVA LEHET!

Az olvasók és a szerkesztőség jelöltjei között (az év felnőtt férfi sportolója) még mindig ott van Hubicska Patrik, a DEAC férfi röplabdázója, aki az NB1-es csapat sok éve nem látott sikereinek egyik fő letéteményese. Reméljük, hogy Patrik - legyen bármi a szavazás vége - ezután is húzóembere lesz a Fodor Antal edzette együttesnek!

A képen Fodor Antal.

S ha már a magyar röplabdázásban fél évszázada tevékenykedő Tóni bá szóba került, bizony ő is versenyben van még! Rá is leadhatjátok a voksotokat a fenti linken, hiszen a 2018-as év edzője választáson nívós mezőnyben szerepel a neve.

Ezzel nem ért véget a röpis sor, hiszen az utánpótlás válogatott Kiss Imre az év utánpótlás férfi sportolója címért várja a szavazatokat, mivel ő is túllépett az első két körön, s a végső megmérettetésre vár.

A fotón balról Hubicska, mellette Kiss látható sáncolás közben (nagyításért katt a képre).

Na és a DEAC mint csapat is ott van a vetélkedésben még (a férfi röpisek), vagyis ezen a vonalon 4 kategóriában is lehet szavazni rájuk.

A voksokat a Naplóban (a nyomtatottban) megjelenő szelvényeken és a Haonos linkre kattintva (online) lehet leadni, kinek melyik tetszik jobban.

A határidő 2019. január 8. Eredményhirdetés január 10-én.

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-02 10:41:13

további cikkek a témában