Szavazz a röpisekre!

Frissítés: 2018-12-26 13:40:42

A Hajdú-bihari Napló online szavazásán 4 kategóriában is érdekelt a DEAC férfi röplabda szakosztálya. A 2018-as év csapata (DEAC, NB1 férfi röplabda), az év edzője (Fodor Antal), az év felnőtt férfi sportolója (Hubicska Patrik) és az év utánpótláskorú férfi sportolója (Kiss Imre). Még december 27-ig adhatod le a voksodat röpiseinkre ebben a körben!

Az alábbi linken találhatod meg a szavazást és minden részletet (KATT IDE)!

Az idei év második felében, vagyis a most futó bajnokságban a férfi NB1 felsőházába jutott csapatunk, ami hatalmas előrelépés a korábbi szezonokhoz képest. Edzőnk, Fodor Antal jóban-rosszban a csapat mellett van már "ezer éve", míg Hubicska Patrik a nyári erősítések során érkezett, s lett húzóembere a gárdának. Kiss Imre pedig az NB1 mellett még az utánpótlás (ifi) válogatottba is bekerült.

A szavazás 3 körös, jelenleg a második zajlik, amikor a szűkített listán lévőkre lehet voksolni. Ha ez 27-én befejeződik, utána a 2018. december 29. és 2019. január 8. közötti harmadik fordulóban derül ki véglegesen kik a kategóriák legjobbjai megyénkben, ebben az esztendőben - a szavazók szerint. Ám ahhoz, hogy a mieink a végső fázisban is versenyben legyenek, már most segíteni kell őket!

Hajrá, DEAC!

Duma és csapatkép: Koppányi Szabolcs
Nyitókép (illusztráció): Matey István (HbN)

Nagyításért katt a képre (4-essel Hubicska Patrik, 14-essel Kiss Imre, hátul középen Fodor Antal)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-26 13:23:20

további cikkek a témában