A kupában a 4-be jutás már nem sikerült

Frissítés: 2018-12-18 11:57:39

A férfi röplabda Magyar Kupában az első meccset 3-0-ra, igen simán hozta a Pénzügyőr, ami nem adott sok esélyt a fővárosi hétfői visszavágóra a DEAC számára. Azért a srácok megpróbáltak nekimenni erősebb ellenfelüknek, de ez végül egy szett nyerésére volt elég, s összesítésben a legjobb 4 közé a PSE jutott. A mieink így is a legjobb 8 közé kerültek, de az igazán nagy bravúr nem jött össze.

A bajnokságban (NB1) a legjobb 6 között szerepel tovább a DEAC, vagyis a felsőházban. A következő meccsre 2019. január 19-én számíthatunk (bár még nem hivatalos a menetrend), itthon, a bajnoki címvédő és ebben a szezonban is fő esélyes Kazincbarcika ellen.


Férfi röplabda Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó
2018. dec. 17. Budapest, Kőér utca

LV Sport Pénzügyőr SE - DEAC 3-1 (16, 14, -19, 14)
STAT ITT

FODOR ANTAL:
- Nem játszottunk rosszul, de az ellenfél jobb volt, még így is, hogy kiegészültünk ismét az odavágón hiányzó Bagics Balázzsal és Tóth Andrissal. Egy szettet elcsíptünk, de egészében véve ránk erőltette akaratát a Pénzügyőr.

Edzőnk beszélt a folytatásról is: "- Januárban kezdődik a felsőház, ahol a 6 csapat között papíron mi leszünk a leggyengébbek. Meglátjuk, mire jutunk. A héten még edzünk, illetve a két ünnep között is lesznek tréningjeink, de inkább csak azért, hogy mozgásban maradjanak a srácok."

A DEAC a szezonban kiválóan szerepelt eddig, hiszen a felsőházi rájátszás álom volt csupán az utóbbi idények során. Januártól azonban jön az a szakasz, amikor már a szettnyerések is csak nagy koncentrálással jöhetnek össze.

Perszemiért ne borítanánk kicsit a papírformán olykor?!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (az első DEAC - Pénzügyőr meccsen készült)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-18 11:54:58

további cikkek a témában