Magyar Kupa: a Pénzügyőr felügyelte a debreceni meccset

Frissítés: 2018-12-14 08:16:12

A kupában a legjobb 4 közé jutásért játszotta párharca első meccsét a DEAC és a fővárosi egylet csütörtökön este Debrecenben, ami után bravúr volna, ha hétfőn idegenben kiharcolnánk a továbbjutást. Igaz, közel sem legerősebb felállásában vette fel a kesztyűt a hazai gárda a nagyon erős vendégcsapattal szemben, így vérmes reményeink nem lehettek.

Férfi röplabda Magyar Kupa engyeddöntő, 1. meccs
2018. dec. 13. Debrecen, DESOK

DEAC - LV Sport Pénzügyőr SE 0-3 (-12, -14, -14)
STAT ITT

Edzői nyilatkozat később...

A közelmúlt remek eredményei után (a minap fejezték be a srácok az NB1 alapszakaszát, amelyben kiharcolták csoportjuk 3. helyét, s ezzel a legjobb 6 közé kerülést: felsőház) más meccs zajlott csütörtökön a DESOK-ban.

Az NB1 másik csoportjában 2. helyen végzett, de a Kazincbarcika-Kaposvár-Kecskemét trió mellett a magyar élvonal negyedik top együttesének számító Pénzügyőr ellen a mieink Bagics Balázs és Tóth András nélkül álltak fel, igaz, régi alapemberünk, Barna Bertalan visszatért. Ám az egyébként is papíron erősebb ellenféllel szemben most ez a DEAC nem volt reálisan partiban a győzelemért.

A szettekben kisebb részletekben találhattunk pozitívumokat, ám egészében véve ez most ennyire volt elég.

Ugyanakkor lesz még egy visszavágó idegenben, hétfőn, szintén este 20.00 órás kezdettel, meglátjuk, ott mire leszünk képesek.

A szezon ezzel együtt is egyelőre várakozáson felüli, hiszen jó ideje a kiesés ellen harcol csapatunk, ám ebben az idényben már biztos, hogy a jobb helyekért szállhatunk síkra a folytatásban.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó:  Papp Attila (KÉPGALÉRIA ITT)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-14 08:12:09

további cikkek a témában