Kecskemét után már a rangadóra koncentrálhatunk

2018-12-03 07:59:11

A Kecskemét az eddigi 9 mérkőzéséből egyet veszített el csak, a Kaposvár ellen. Szettet pedig ezen kívül egyszer a Sümeg, egyszer pedig mi, a DEAC tudtunk lopni tőle. Még az előző meccsen, itthon. Most idegenben találkozott a két gárda, és papírforma eredmény született. Ám számunkra nem is ez volt a fontos, hanem a most vasárnapi lesz az itthon a Sümeg ellen!

Férfi röplabda NB1, alapszakasz
2018. dec. 2. Kecskemét

Kecskeméti RC - DEAC 3-0 (14, 22, 19)
STAT ITT

Edzői nyilatkozat később...

A bajnokság lebonyolítása folytán ez volt az a meccs, amelyiken persze egy esetleges bravúrral sokat léphettünk volna céljaink elérése felé, de igazából mégsem osztott-szorzott. Persze ezzel együtt is komolyan vették a mieink, de reálisan nézve a Kecskemét még előttünk jár (akárcsak a Kaposvár), viszont az alapszakasz utolsó derbije már egy klasszikus ki-ki összecsapás lesz.

Vasárnap Kecskeméten az első szett alakult a legsimábban a hazaiak számára, ám utána igencak megszenvedtek a Fodor-legényekkel. 

Következik a december 9-i meccs (14.30) a Sümeg ellen itthon. Ez dönti el, hogy sikerül-e az NB1 csoportban a 3. helyet megcsípnünk - s ezzel a felsőházas további mérkőzéseket.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (archív, a hazai DEAC - Kecskemét meccsen készült): Papp Attila

Tabelláért katt a képre!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-03 07:59:11

további cikkek a témában