Teljesen rendben volt ez a Kaposvár elleni meccs

Frissítés: 2018-11-19 12:02:01

A minap a nemzetközi porondon az erős Grazot verő Kaposvár látogatott Debrecenbe. Az őszi első meccsen nagy meglepetésre a DEAC szettet csent idegenben tőlük, sőt, nagyon megszorongatta a rekordbajnokot. Itthon is jó mérkőzést vívtunk ellenük, de alulmaradtunk. Tegyük hozzá, hogy két ászunk, Tóth András és Bagics Balázs nélkül - akik betegség miatt hiányoztak!

Férfi röplabda NB1, alapszakasz
2018. nov. 18. Debrecen, DESOK

DEAC - Fino Kaposvár SE 0-3 (-19, -23, -20)
STAT ITT 

KÉPGALÉRIA ITT

FODOR ANTAL
:
- Jó dolog, hogy partiban voltunk a Kaposvárral, de beigazolódott a papírforma. Tetszett, hogy jó pontjaink voltak, szép labdamenetek végén, és két komoly hiányzónk ellenére is megszorongattuk őket. Senki sem tudja megmondani mi van, ha Bagics és Tóth is játszik, mint idegenben, de ez nem is fontos most. Így olyanok is több lehetőséget kaptak, akik máskor nem, és általában megállták a helyüket. A hiányzóink már Dunaújvárosban is betegen játszottak, így úgy döntöttünk, hogy reményeink szerint a Szolnok elleni meccsig meggyógyulhatnak, ha most nem szerepelnek. A Kaposvár elleni találkozó pedig nagyon hasznos volt számunkra.

A vasárnapi hazai meccsünk ugyebár a pénteki dunaújvárosi találkozó után zajlott nem egészen két nappal. Pénteken fontos győzelmet arattunk, vasárnap pedig kihasználtuk a lehetőséget az élesben történő gyakorlásra. 

Nyilván mindig nyerni szeretne egy magára valamit adó csapat, de itt most ez kevésbé volt reális cél. Viszont az, hogy nem a legerősebb keretünkkel is jó mérkőzést vívtak a fiúk, örömteli.

A második szettben akár nyerési esélyünk is volt, de összességében valóban a Szolnok, a Dunaferr és a Sümeg elleni derbik a legfontosabbak a bajnokság ezen szakaszában. Épp egy ilyen jön majd a héten, szombaton, itthon! gyertek szurkolni majd!

Következik november 24-én a DEAC - Szolnoki RK meccs 15.00 órakor a DESOK-ban

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-19 11:58:11

további cikkek a témában