Szombati hazai meccsel térnek vissza a csajok

Frissítés: 2018-11-14 13:30:27

Több csapatsportban is volt némi pauza a bajnokságot illetően. Ám a röpisek is meccsek sorával jelentkeznek újra. A lányok az NB2-ben szombaton 15 órakor a Békéscsabát fogadják a DESOK-ban. Az elmúlt időszakról beszélgettünk Szabó Csenge csapatkapitánnyal.

1. Volt egy kis szünet a bajnokságban. Legközelebb, november 17-én 15 órától a Békéscsabát fogadjuk. Tekintsünk vissza a szezonkezdésre! A Magyar Kupában éppen csak kiestünk, de egy remek második meccsen megmutattátok, hogy van tartása a csapatnak (idegenben győzött a DEAC, de sajnoa az első találkozót itthon veszítettük el, s nagyobb különbségel). A bajnokságban ugyanakkor jöttek a győzelmek is. Egészében véve hogy érzed, nagyjából reális az eddigi szereplésünk vagy erőn felüli, netán van némi hiányérzeted?

SZABÓ CSENGE:
- Igen reális. Pár meccsen vagyunk túl, de még ezután jön a nagyja. Össze kell szednünk magunkat a következő mérkőzéseken, de én bízom benne, hogy sikeresek leszünk (nem csak a győzelemre gondolok, hanem a jó játékra is).

2. Neked melyik meccs tetszett a legjobban az eddigiek közül?

SZABÓ CSENGE:
- Bár jó pár meccs összemosódik az emlékeimben, nyílvan azok tetszettek, amelyek győzelemmel zárultak. Ugyanakkor azok a legkedvesebbek számomra, ahol csapatként végig uralni tudtuk a játékot.

3. Mivel telt ez a két hét számodra (akár civilként is), illetve a csapat számára majd?

SZABÓ CSENGE:
- Nekem nagyon fura érzés volt, ez a 2 hét szünet, hiányérzetem volt, már megszokássá vált, hogy hétvégén játszunk. Viszont mindenkinek kellett egy kis megállás, hogy pihenhessen és a családjával töltse az időt, plusz a sérülteinknek is kedvezett ez a szünet a regenerálódásra. Páran kondizni jártunk, ezzel pótoltuk a meccseket, és fejlesztettük magunkat. A hosszú hétvége miatt azért maradt ki edzés, és vissza kell hangolódnunk kicsit, így 2 hét szünet után, de remélem, ez a pihenés előnyünkre válik minél inkább a Békéscsaba elleni találkozón!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-14 12:00:30

további cikkek a témában