A sümegi küldetés is teljesítve

Frissítés: 2018-11-04 11:55:18

Nagy csatát nyert meg ismét a DEAC, hiszen bár 2-0-ra már vezettek a férfi röpisek Sümegen, szombaton, a hazaiak kiegyenlítettek, így az ötödik szett döntött - a mi javunkra. Ezzel a Kaposvár és  Kecskemét mögött újra a Fodor-legények állnak az NB1 egyik csoportjának tabelláján, éppen a Sümegtől visszavéve a pozíciót. 

Férfi röplabda NB1 alapszakasz
2018. nov. 3. Sümeg

Sümegi RE - DEAC 2-3 (-22, -27, 20, 21, -13)
STAT ITT 

FODOR ANTAL:
- A küzdenitudásunk segített minket győzelemhez ma, a játékunk ugyanis nem volt tökéletes. Nem röplabdáztunk csúcsformában, ráadásul Hubicska Patriknak kiment a bokája nemrég és a héten nem is edzett, de a meccset vállalta. Az első két szettet megnyertük, de a másodikat csak nagy izgalmak közepette, hosszabbításban. Ezután a Sümeg átvette az irányítást és ő diktálta a tempót. Kiegyenlítettek, majd az ötödik szettben ismét mi vezettünk gyakorlatilag végig, de ez is szorosan alakult. A győzelmünk a csapat koncentrálását mutatja, a kellő pillanatokban.

A DEAC legközelebb csak 2 hét múlva játszik az NB1-ben, a Dunaferr ellen (ebben a szezonban immár negyedjére), vagyis november 16-án, 18.30-tól idegenben. Emellett egyeztetni kell az időpontot a Pénzügyőrrel, amely gárda testén át vezethet az út a Magyar Kupa elitmezőnyébe (a 4 KÖZÉ JUTÁS A TÉT). Hatalmas kihívás lesz, hiszen a bajnoki címre is esélyes csapat kiverése a szezon egyik bravúrja lenne, de soha ne mondd, hogy soha... Az biztos, hogy még idén szerét kell ejteni annak a párharcnak, de ennél pontosabbat még nem tudunk.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fejlécfotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-04 11:45:00

további cikkek a témában