Minőségi röplabda, szoros vereséggel

Frissítés: 2018-10-29 11:34:25

Lányaink a szombati remek győzelem után (itthon a Röpke ellen) vasárnap Nyíregyházán az NB1-es Fatum U21-es gárdája ellen játszottak az NB2-ben. A hazaiak, bár fiatalok, de nagy tudással rendelkeznek, ráadásul a mieink sem éppen a rutin megtestesítői. Kiváló két szettet produkálva, emelt fővel térhettünk haza. 

Női röplabda NB2 keleti csoport
2018. okt. 28. Nyíregyháza

FATUM Nyíregyháza U21 - DEAC 3-0 (11, 23, 25)
STAT ITT 

KUSZKÓ ZSOLT:
- Nehezen vettük fel a fordulatot. Kapkodva kezdtünk, és szokatlanok voltak a jó nyitások, ezért nem is nagyon tudtunk támadni az első szettben. A második szettre már belekerültünk a játékba, és ugyan nem nyertünk, de mondtam a lányoknak, hogy ilyen játékkal nem szégyen kikapni. A harmadik szett meghozta a hitet is, így végig vezettünk 4-5 ponttal, de sajnos 24-20-as vezetésnél nem tudtuk befejezni a szettet. Ezzel a kerettel még nem állt föl a bajnokságban a Fatum, amely csapat nagyon jó röplabdát játszott. A játékvezető szavaival élve minőségi röplabdát láttak a nézők, és bár kikaptunk, de azt gondolom, ez egy fantasztikus dícséret számunkra.  Lépcsőfokról lécsőfokra haladunk, és ami fontos, ez a lépcső az emeletre megy. Nagyon köszönjük a szurkolóknak, akik eljöttek és támogattak minket!

A csajok a nyitó szettre nem, de a folytatásra már büszkék lehetnek. Igaz, ezért nem adnak bajnoki pontokat, ám az, hogy a női Extra Liga jelenlegi 2. helyezettjének közvetlen UP csapata ellen hosszabbításos és minimális különbségű szetteket produkáltak itt az NB2-ben Bardócz Brigittáék, bíztató. 

Jelenleg a 4. helyen áll csapatunk a tízcsapatos NB2 keleti csoportban, 3-3 győzelemmel és vereséggel.

Egy kis szünet lesz a mieink NB2-es menetrendjében, legközelebb november 17-én a Békéscsabát fogadjuk 15.00 órától.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (archív)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-29 11:08:59

további cikkek a témában