A múltkori eredmények tükrét produkálták a lányok

Frissítés: 2018-10-28 17:29:53

A DEAC U19-es női röpicsapata minitornák során játssza a bajnokikat. A legelsőt Debrecenben mi rendeztük, most Budapesten léptek pályára a lányok. Érdekes, mert a Palotának sikerült visszavágni a hazai vereségért, ám míg a MAFC-ot itthon legyőztük, most idegenben kikaptunk tőlük. 

Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokság/II. oszt. A-6
2018. okt. 21. Budapest

DEAC - Palota RSC 3-1 (16, 20, -23, 26)
STAT ITT 

MAFC-Nikola Tesla - DEAC 3-1 (-23, 17, 16, 18)
STAT ITT 


KÉPGALÉRIA (az első hazai tornáról!!!) ITT

Oláh Tibor edző számolt be az eseményekről:
- Irány Budapest. Ismét új tagokkal vágtunk neki a visszavágóknak. Az első meccs ismét a Palota ellen volt. Szép, lelkes játékkal kezdtünk és be is húztuk a szettet. A terv a 3:0-ás győzelem volt, amely a számítások szerint az első helyre hozott volna bennünket. Sajnos azonban a megnyert szett után, talán túlontúl megnyugodtak a lányok, mert a másodikat szorosan, de elvesztettük. A 3. és a 4. játszmát már ismét felpörögve, szép játékkal nyertük meg. Óriási volt az öröm, megérdemeltük.

- A 2. meccs a TESLA MAFC ellen volt. A debreceni játékukból kiindulva nyugodtan vártuk a találkozót. Ám ez csapat 6 új játékossal megerősödve megverte a Palotát és látszott, hogy sokat erősödtek az újakkal. Az első szett úgy alakult ahogy reméltük, szép nyugodt játékkal győztünk. A 2. második szett is magabiztosan indult, már 4:2-nél időt kért a Tesla. Aztán néhány érthetetlen ítélet teljesen összezavarta a lányokat. Nem tudták túltenni rajta magukat és elvesztették a lendületet, egyúttal elveszítettük a 2. szettet. Innen a 3. és a 4. szett változó, óriási küzdelmet hozott, de sajnos a szerencse is elpártolt tőlünk. A 4. játékban például 5 hálóról lecsorgó labda zúzta össze a reményeinket. A vége 3:1 es vereség lett.

- Kiderült, hogy így keresztbeverés történt, kezdődött a számolás. Az eredmény sajnos nem nekünk kedvezett, több pont elérésével a Palota lett az első - most fájt igazán az elvesztett szett. Csoportmásodikként várjuk az újabb sorsolást. Azért szép volt lányok!!!

A debreceni tornáról szóló tudósítás IDE KATTINTVA érhető el.

A mieink tehét a debrecen 1-1 győzelem és vereség mellé Budapesten is 1-szer nyertek és 1-szer szenvedtek vereséget, de a körbeverések miatt hármas holtverseny alakult ki. A mellékelt fotóra kattintva látható, milyen kis különbség döntött az 1. hely sorsáról. 

Az OIB II. osztályban 6 csoportban zajlanak a küzdelmek, ahogy írta edzőnk is: várjuk a további sorsolást!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (a hazai tornán készült)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-28 17:20:07

további cikkek a témában