Biztató rajt az UP röpiseknél

Frissítés: 2018-10-03 21:42:36
A DEAC női U19-es röplabdázói hazai tornát rendeztek a hétvégén, amelyen 1-1 győzelmet és vereséget értek el. A változatos, izgalmas meccseket Oláh Tibor edző értékelte.
 
Palota RSC - DEAC 3-1 (11, -19, 18, 19)
 
DEAC - MAFC-Nikola Tesla 3-0 (10, 15, 21)
 
Nagyításért katt a képre.
 


OLÁH TIBOR
edző:
- Elkövetkezett ismét a megmérettetés napja. Most hazai pályán fogadtuk az ellenfeleinket. Megerősödve, izgatottan kezdtük a Palota elleni mérkőzést.
 
- Az első szett még az ismerkedésé volt, mivel több új játékos érkezett a tavalyi csapathoz. A második szettben már kezdtünk összeállni, és szép játékkal kiegyenlítettük az eredményt. A harmadik szett fej-fej melletti játékot hozott, de debreceni részről a sok rontott nyitás és nyításfogadási hiba eldöntötte a játékot. A negyedik szettben folytatódtak a nyitásfogadási hibák és kezdett a fáradság látszani a csapaton. Így 3:1 lett a végeredmény.
 
- Kicsit szomorúan vártuk a második meccset, ahol a MAFC Tesla következett. A rövid pihenő jót tett a csapatnak, mert újjászületve 3:0-s győzelemmel zártuk a napot. Biztató jelek kezdtek kibontakozni, a lelkesedés, akarat meghozta a győzelmet. Már nagyon várjuk a visszavágót, mert még újabb játékosokkal kiegészülve reménykedünk a jó eredményben!
 
Fotó: Papp Attila

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-03 21:39:50

további cikkek a témában