Siker a női röpis nyitányon!

Frissítés: 2018-10-01 07:46:30

A röpis lányok ez előző szezonhoz képest bővebb, erősebb kerettel, lelkesen álltak fel a miskolciak ellen, akikkel mostanában szoros meccseket játszottak mindig. Ezúttal is közel volt egymáshoz a két gárda, de összességében véve magabiztosan nyertek a mieink. Remek rajt, vasárnap a kupában jöhet a folytatás! (MK: szept. 30. 15.00 DESOK, DEAC - Közgáz SE)

Női röplabda NB2, keleti csoport, 1. forduló
2018. szept. 29. Debrecen, DESOK

DEAC - MVSC-MVSI 3-0 (20, 20, 22)
STAT ITT

KÉPGALÉRIA ITT

KUSZKÓ ZSOLT
edző:
- Először is gratulálok a lányoknak! Győztes mérkőzés után, főleg 3-0-nál lehetne azt mondani, hogy magabiztos győzelmet arattunk, ami nem is lenne messze az igazságtól, de én ismerem a lányokat, hogy magabiztosságból még nem adtak ki magukból mindent. Ettől függetlenül csapatként tudtunk működni bármilyen felállásban, és nem mondom, hogy hiba nélkül, de minden labdáért, pontért megküzdve tudtunk nyerni. Mindenki kapott játéklehetőséget és egy új szokatlan érzés edzőként, hogy voltunk tizennégyen, bárhogy tudtam cserélni általában kihasználva a maximális cserelehetőséget, amit a szabály enged. Ezzel még nincs vége a hétvégének, vasárnap ugyanis egy Magyar Kupa meccset játszunk a Közgázzal, fiataljaink (U19) pedig első tornájukat játsszák szintén itthon (OEC).

- Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, főleg az utolsó szettben sokat segített a lányoknak, s remélem vasárnap is segítenek nekünk!

Nagyításért katt a kére!
SZABÓ CSENGE csapatkapitány:
- Nekem nagyon tetszett ez a meccs, nagyon ügyesek voltak a lányok, megvolt az összhang, a csapatmunka, amit vártam. Ezt a lendületet kell tartani végig! A miskolciak is ügyesek, de nem engedtük, hogy nagyobb előnyhöz jussanak. A 3. szettben a hátrányból is sikerült kimászni és szépen befejezeni a játékot. Vasárnapra is ilyen csapatjátékot várok el magunktól!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-09-30 10:46:12

további cikkek a témában