MEFOB női röpi: pazar visszavágón alig maradtunk le a négyesdöntőről

Frissítés: 2018-04-23 12:00:17

A hazai 3-1-es vereség (lásd lentebb) után idegenben készült bravúrra a Debreceni Egyetem női röplabdacsapata, ami kicsin múlott, de a negyedik szettben nem sikerült a kulcsfontosságú játszmát hozni. Végül 3-2-re kaptak ki lányaink (a gárda fele a DEAC-ra épült, edzője pedig ugyanúgy Kuszkó Zsolt volt) a BME-től, de ahogy idahaza, úgy Budapesten is vezettünk. Remek hangulatú, nagy küzdelem zajlott, amire büszke volt trénerünk is. A MEFOB final fourról lemaradtunk tehát idén - egy paraszthajszállal.

Első meccs (Debrecenben)

Debreceni Egyetem -BME 1:3 (26-24, 16-25, 22-25, 19-25)

Szabó Csenge, Schwegler Gerda, Árvai Vanessza, Dr Lombos Lívia, Péteri Vanda, Borók Orsolya, Gégény Flóra, Papp Lotti, Vincze Csilla, Bardócz Brigitta libero.

KUSZKÓ ZSOLT nyilatkozata még az akkori mérkőzés után: - Függetlenül, hogy kikaptunk a szurkolók egy nagyon fordulatos, hosszú labdamenetekkel tűzdelt mérkőzést láttak. Nekem is nagyon tetszett mind energiában, mind játékban. A mérkőzés megnyeréséhez több koncentráció kellett volna. A 110 perc (!!!) játék alatt mindenki kapott játéklehetőséget. Az idegenbeli mérkőzés egy nagyon kis teremben lesz, ezért a héten edzettünk mi is egyet kis teremben. Sokkal koncentráltabban kell játszanunk a kis terem miatt, de ügyesek a lányok és elszántak, így minden feltétel adott a sikerhez.

Visszavágó (Budapest)
2018. április 20.

BME -DE 3:2 ( 25:17, 19:25, 23:25, 25:15, 15:7)


Szabó Csenge, Schwegler Gerda, Árvai Vanessza, Péteri Vanda, Borók Orsolya, Gégény Flóra, Papp Lotti, Vincze Csilla, Bardócz Brigitta libero, Kiss Daniella, Stercel Otilia

KUSZKÓ ZSOLT: - Fantasztikus volt a küzdelem megint, nagy gratula a lányoknak! 2:1 es vezetésnél sajnos a negyedik szett nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, sok volt a pontatlanság, így már akkor kiderült, hogy nem jutottunk a négyes döntőbe. Nagyon jól alkalmazkodtunk a kis teremhez, ez megint az a mérkőzés volt hangulatban, energiában, ami biztató a jövőre nézve. Lassan a lányok is nem csak hiszik, hanem tudják, mire képesek. Köszönjük a szurkolóknak a buzdítást, akik eljöttek velünk, valamint kilátogattak a helyszínre és szurkoltak a csapatnak.

Fotók: a lányokat kísérő szurkolók készítették a visszavágón(bőséges KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-23 11:08:53

további cikkek a témában