MEFOB röpi: a fiúk itthon is nyertek és a 4-es döntőbe jutottak

Frissítés: 2018-04-20 18:49:11

Itthon nehezebben nyert a Debreceni Egyetem csapata az Eger elleni viszavágón, de 0-2 után egy ki-ki harmadik szettben pazarul játszottak Fodor Antal edző fiai, ami után a következő kettőt is behúzták. Ami biztos: izgalmakban nem volt hiány.

Férfi röplabda MEFOB negyeddöntő, visszavágó
2018. ápr. 19. Debrecen, DESOK

Debreceni Egyetem - Eszterházy Károly Egyetem 3-2

Összesítésben: 6-3 (kettős siker).

Remete László, a DEAC NB1-es csapatának (amellyel szinte teljesen megegyezik a DE gárdája) rutinos játékosa mondta el véleményét a meccsről:
- Kezdésnek volt 2 szoros szett oda, ami azt jelentette, hogy a 3. szetten múlt, hogy ki jut tovább, ha ők nyerték volna, akkor ők, ha meg mi, akkor a pontkülönbségek alapján szinte biztosan mi. Szerencsére a harmadik szettet magabiztosan hoztuk, és utána már csak örömjáték volt. Látszott, hogy elfáradt az ellenfél, mi meg egyre jobban belejöttünk, végül 3:2 lett nekünk, egy viszonlyag sima utolsó 3. szettel.

Ezzel eldőlt, hogy a 3-1-es egri siker után Debrecenben is - még ha a vártnál kissé nehezebben is - nyerő DE csapata bejutott ismét a négyes döntőbe a MEFOB idei küzdelmeiben.

A helyszín és az időpont még nem ismert, de azt biztos, hogy még keményebb derbik várnak a mieinkre hamarosan az éremcsatákban.

Szép volt, srácok!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-20 18:38:20

további cikkek a témában