Győztes szezonzárás a röpis lányoknál

Frissítés: 2018-04-11 09:37:32

A Nyíregyháza másodosztályú együttese ellen jól megy a DEAC-os csajoknak az idényben. Ha voltak is forró pillanatok a vasárnapi találkozón, felülkerekedtek ellenfelükön - és önmagukon is - a mieink, így szép sikerrel fejezték be a 2017/2018-as NB2-es szezont.

Női röplabda NB2, rájátszás, záró forduló
2018. 04. 08. Debrecen, DESOK

DEAC - Nyíregyháza NB II 3-0 ( 25:22, 25:14, 25:20)

DEAC: Bardócz Brigitta liberó, Papp Lotti, Csíki Boglárka, Szabó Csenge, Vincze Csilla, Borók Orsolya, Gégény Flóra, Péteri Vanda, Tóth Kitti. Edző: Kuszkó Zsolt.

KUSZKÓ ZSOLT:
- Úgy látom, győztes mérkőzés után nehezebb értékelni. Gratulálok a lányoknak! A rájátszás mérkőzései, főleg az utolsó kettő, valamint a MEFOB meccs büszkén vállalható, hiszen nagyon jó hozzáállással és energiával játszottunk. Minden meccset meg szeretnénk nyerni, s ha így folytatjuk, azt gondolom, minden találkozón elvárható is lesz. Örülök, hogy győzelemmel fejeztük be a szezont! Köszönjük a szurkolóknak a támogatást! Még van egy nehéz MEFOB visszavágónk 20-án. Hajrá Lányok! Hajrá DEAC!

A debreceni mérkőzésen az első és a harmadik szett alakult szorosabban, de ezeket is "felügyelték" Gégény Flóráék. A találkozó derekán pedig egészen magabiztosan növelték pontjaikat a debreceni hölgyek.

Az NB2-es bajnokság ezzel véget ért. A 3 különböző ágra osztott második vonal keleti ágán az 5. helyen végzett, éppen a Nyíregyházát megelőzve.

Hamarosan egy edzői értékeléssel jelentkezünk az idényt illetően.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA IDE kattintva)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-09 16:10:48

további cikkek a témában