A Hercules elleni remek játék kell vasárnap itthon a Nyíregyháza ellen is

Frissítés: 2018-04-07 11:01:24

A DEAC röpis hölgyei vasárnap, vagyis holnap (ápr. 8. 11.00, DESOK) itthon fogadják az utolsó körben a verhetőnek tűnő Nyíregyházát. Ehhez jó alapot adhat a legutóbbi, Hercules elleni jó kis játék, amikor idegenben harcoltak ki pontot maguknak a Kuszkó-lányok.


Női röplabda NB2, alsóházi rájátszás
2018. március 31. Budapest

Hercules SE - DEAC 3:2 (22-25, 25-13, 26-24, 25-18, 15-12)

Szabó Csenge, Vincze Csilla, Papp Lotti, Gégény Flóra, Borók Orsolya, Csiki Boglárka, Péteri Vanda, Tóth Kitti, Bardócz Brigitta liberó.

KUSZKÓ ZSOLT:
- Pont mondtam a lányoknak, olyan érzésem van, hogy most nyerünk. Nagyon kis híján sikerült. Nagyon jól kezdtünk. Magabiztosan védekeztünk és támadtunk: meg is lett az eredménye. Sajnos a masodik szett a nem értem szett lett. Majd megint fordult velünk a világ, ám a továbbiakban szerencsére viszajött az első szett hangulatban küzdésben és koncentrációban. Végre volt szerencsénk is, bár ezt is ki kell érdemelni. Nagyon sokat kivett a lanyokból a négy szett, ezért az ötödik szett a több játékrutinnal rendelkező Herculesnek kedvezett. A végjátékban sem adták fel azonban a lanyok, három mérkőzéslabdát is sikerült hárítani. Végül két szettet és 1 pontot elhoztunk, ezért dícséret illeti a lányokat. 

Úgy tűnik, hogy a DEAC lánycsapatának a Hercules ellen mindig jó, küzdős meccsei vannak ebben az idényben, ráadásul idegenben már máskor is játszottak a csajok velük hallatlanul izgalmas derbit - pedig egyértelműen előttünk állnak a tabellán.

Ez a küzdőszellem, és a szerencsét kiérdemlő jó játék kell majd vasárnap (ÁPRILIS 8. 11.00 DESOK), és akkor a Nyíregyháza NB2-es alakulatát legyűrhetik a mieink, amivel őket megelőzhetik az NB2-ben.

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-04-07 10:55:22

további cikkek a témában