Szépen teljesítettek a csajok a feljutásra esélyes otthonában

2018-03-05 14:55:56

A női röpi rájátszás első mérkőzésén Miskolcon a csoport egyik, ha nem a legerősebb gárdájával mérkőzött a DEAC vasárnap. Akadt kimagasló egyéni teljesítmény is csapatunkban, ám a gárda is helytállt a DVTK ellen. Ezen a hétvégén itthon a másik miskolci együttes jön Debrecenbe.

Női röplabda NB2 PLAY OFF 1. kör
2018. márc. 4. Miskolc

DVTK - DEAC 3-0 (25:17, 25:19, 25:12)
DEAC: Papp Lotti, Borók Orsolya, Szabó Csenge, Péteri Vanda, Kiss Daniella, Rostás Réka, Gégény Flóra, Bardócz Brigitta libero. Edző: Kuszkó Zsolt.

KUSZKÓ ZSOLT:
- A rájátszás első mérkőzésén ahhoz a DVTK-hoz látogattunk, aki első helyen áll és fel szeretne jutni az NB1-be. Az volt a célunk, hogy méltó ellenfele lehessünk a magassági fölénnyel és NB1-es meccsrutinnal rendelkező ellenfelünknek. A mérkőzés igazából a papírforma szerint alakult, de nagyon örülök hogy nem játszottunk magunk alatt. Sajnos sok ki nem kényszerített hibánk volt, amikor a mienk lehetett volna a pont, de beleértünk, összeszaladtunk, vagy éppen kettőnk közott esett le. Sok nyitásfogadási hibánk is volt, vagyis jól nyitott az ellenfelünk, de ha eljutottunk a támadásig, akkor megmutattuk a pontot érő támadásainkat. Gratulálok a miskolciaknak, sok sikert nekik a feljutáshoz! Köszönjük az idegenbe is ellátogató szurkolóknak a támogatást!

A következő mérkőzést március 11-én, vasárnap itthon játsszák a lányok (Debrecen, DESOK egyetemi sportcsarnok) a Miskolci VSC-MVSI ellen 18.00 órától.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a csajokat kísérő szurkolók szüleménye (TOVÁBBI FOTÓK IDE kattintva!)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-03-05 14:55:56

további cikkek a témában