Itt a jövő női röplabdában!

2018-02-20 08:03:21

A DEAC lány röpicsapata hallatlan izgalmak közepette, városi és megyei riválist legyőzve, majd a fővárosiakkal egymást oda-vissza verve, de jobb poénaránnyal begyűjtötte az országos bajnokság csoportelsőségét, ami nagy bravúr csipet-csapatunktól!

SZABÓ LÁSZLÓ edző:
- Csoportgyőzelemmel fejezte be a DEAC gyermek lány röplabda csapata az Országos Gyermekbajnokság III-IV. tornáját. A 4 csapat két helyszínen, két tornán körmérkőzéses formában mérte össze erejét a többiekkel. Lányaink kétszer győzték le meggyőző szép játékkal a debreceni Eötvös DSE gárdáját és a HTE csapatát is. A kispesti lányoktól az első tornán vereséget szenvedtünk. Nagyon szoros játszmákban maradtunk alul a magassági fölényben levő ellenféllel szemben, ezt mutatja, hogy az utolsó játszmában 27-29-re kaptunk ki. A IV. fordulóban hazai pályán 3-0-ra győztek lányaink a kispesti csapat ellen, minden játszmában nagy csata folyt a pontokért. Mindkét csapat 5-5 győzelemmel és 1-1 vereséggel zárta a III-IV. fordulót, de a DEAC-nak jobb lett a Kispest elleni győzelmének a poén aránya, és mi nem vesztettünk győztes mérkőzéseinken egyetlen játszmát sem, így sikerült megszerezni a csoport elsőséget. Minden lányunk jól helytállt a mérkőzéseken, mindenki kapott játéklehetőséget, ezzel nőtt a játékosok mérkőzés rutinja és önbizalom növelő sikerélményt szerezhettek. Hajrá DEAC!

CSAPATNÉVSOR

A fotón: (álló sor) Szabó László edző, Csordás Nóra, Szűcs Dóra, Szabad Kata, Kondoros Panna, Lengyel Abigél, China Béla edző. Alsó sor: Nagy Léna, Kerek Zsuzsanna, Molnár Borbála, Domokos Anna.

A következő forduló 2 tornája március 17-18-án és március 30-31-én esedékes.

Fotó: a röpisek készítették.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-20 08:03:21

további cikkek a témában