Pengeélen táncoltak a lányok

2018-02-05 14:07:30

Nem először múlik kevésen a női röpisek sikere a most futó NB2-es bajnokságban. A vendég jászberényiek ellen sokszor kifejezetten remekelt a hazai gárda, ám sajnos kulcsfontosságú pillanatokban vétettek hibát lányaink vagy pártolt el tőlük a szerencse, így egy jó esélyt szalasztottak el a győzelemre. Másfelől ez is egy pozitív meccs volt. Hasonló folytatással - és ahogy trénerünk kérte, még intenzívebb (és főleg nagyobb létszámú) edzésmunkával -, pedig a győzelmek sem maradhatnak el.

Női röplabda NB2, Keleti csoport
2018. feb. 4. DESOK

DEAC - Jászberény 0-3 (19:25, 14:25, 19:25)

Deac: Bancsi Judit, Papp Lotti, Gégeny Flóra, Szabó Csenge, Stercel Otilia, Borók Orsolya, Hajdú Anna,Tóth Kitti, Bardócz Brigitta libero, Kiss Daniella, Péteri Vanda. Edző: Kuszkó Zsolt.


KUSZKÓ ZSOLT:
-Nagyon jól kezdtek a lányok, de sajnos a lendület 18:16 os vezetésnél megtorpant, és az ellenfelünk úgy csinált 9 pontot, hogy mi csak 1-et. A második szett elején kerestük magunkat, s az itt összeszedett hátrány ledolgozásához már nem volt elég erőnk a végjátékban. A harmadik szettben ismét jól ment az elején, aztán megint sok olyan periódusunk volt, amikor a Jászberény mindig 2-3 ponttal többet tudott csinálni, sőt, sokszor előfordult, hogy kiegyenlítettünk, aztán épp akkor nyitottunk hálót vagy esett le egy potya labda. Gratulálok az ellenfélnek! Viszont megint egy olyan három pontot adtunk oda, ami megszerezhető lehetett volna. Amin jelenleg a legtöbbet tudunk most fejleszteni az az edzéslátogatottság növelése. Heti 1-2 edzéssel nem tudunk magabiztosak lenni mind fizikálisan, mind technikailag, és ez a különbség jól látszik azon a 3-4 játékoson, akik ott vannak a heti 4 edzésünkön.
Nagyon sűrű tavasz elé nézünk, több egyetemi verseny is lesz (MEFOB, Medikus kupa, Interregionális Bajnokság), valamint várjuk a az NB2-es rájátszás sorsolását. Nagyon köszönjük a szurkolóknak a biztatást remélem meg fogjuk tudni hálalni egy győzelemmel a közeljövőben!

Fotó: Papp Attila, KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA érhető el.
Duma: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-02-05 14:07:30

további cikkek a témában