Nevéhez méltó volt a vendégegyüttes a számunkra

2018-01-23 12:14:15

A második helyezett Fatum-Nyíregyháza nagy falat volt a rossz nyitásfogadásai miatt igaz, hogy lelkesen, de nem elég hatékonyan játszó DEAC női röplabdázói számára. A végeredmény a papírformát igazolta, de azért így is voltak nagyon szép megmozdulásai a mieinknek.

Női röplabda NB2, Keleti csoport
2018. jan. 21. Debrecen, DESOK

DEAC - Fatum Nyíregyháza 0-3 (14:25,13:25,13:25)

DEAC: Bancsi Judit, Bardócz Brigtta (liberó), Gégény Flóra, Kiss Daniella, Papp Lotti, Péteri Vanda, Szabó Csenge, Tóth Kitti, Vincze Csilla.

KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.

KUSZKÓ ZSOLT:
- Az elszántsággal, az akarattal nem volt gond, a mérkőzés elején még szoros volt az eredmény. Azután viszont a meccsre végig jellemző volt, hogy nehezen tudtuk megfogadni a Nyíregyháza jó nyitásait, sáncaink pedig csak néha voltak eredményesek, emellett szervában is sokat rontottunk. Voltak jó labdameneteink, mentéseink, de összességében most nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel. Látszott az idei edzéslátogatás hiánya. Remélem, hogy a vizsgaidőszak végével ez a gondunk megszűnik.

A következő egy nagy városi derbi lesz, igaz, újabb erős ellenféllel szemben, hiszen a jelenleg a bajnokságban dobogós DSZC-Eötvös DSE pályáján, ám Debrecenben (Beregszászi középiskola tornaterme, Jerikó utca) csap össze a DEAC a hazaiakkal. A szurkolás idegenben is ér, főleg, hogy csak "pár utcával" odébb játsszák a mérkőzést, mintha a DEAC lenne otthon.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-01-23 12:14:15

további cikkek a témában
Responsive image
Vannak olyan napok...

DEAC * 2018-03-20 07:28:41