Vasárnap két hazai röpimeccsen szurkolhatunk!

2018-01-20 12:07:09

Páros meccsen lépnek fel a DEAC női, majd férfi röplabdázói vasárnap (január 21.) 14.00 majd 17.30 órától a debreceni egyetemi sportcsarnokban (DESOK). Mindkét együttesünk élgárdát fogad, vagyis elkél a biztatás a lelátóról majd.

A lányok jól játszottak legutóbb az esélyesebb Békéscsaba otthonában, ám ismét kemény ellenfelet fogadnak most hétvégén, az NB2-ben. A fiúk szettnyerése már bravúr lenne az NB1-es élmezénybe tartozó Pénzügyőr ellen, ám szurkolói segítséggel sokkal könnyebb lehet nekik a helytállás.BŐVEBBEN

A nőknél a Fatum-Nyíregyháza a DVTK mögött második jelenleg az NB2 Keleti csoportjában, és ősszel otthon három elég sima szettben múlta fölül a DEAC-ot. Ám lányaink nem sansztalanok ellenük idehaza, bár tény, hogy a férfiakhoz hasonlóan már a szettnyerést is örömmel vennénk, hiszen a papírforma nem a mieink sikerét prognosztizálja.

A férfi NB1-ben a Kazincbarcika eddig mindössze 1 (!) szettet vesztett a bajnokságban, vagyis minden meccsét nyerte. A Kecskemét szorosan követi, majd a rekordbajnok Kaposvár a harmadik jelenleg. A DEAC vasárnapi ellenfele, a Pénzügyőr SE stabilan negyedik, bár nehéz lesz innen előrelépnie - ám nem lehetetlen. Ehhez mindenképpen győznie kellene Debrecenben (és még a következő meccsein is). Vagyis nem számíthatunk lagymatag játékra a vendégektől, viszont a mieink különösebb teher nélkül vághatnak neki az ütközetnek, amiből egy laza, jó játék is kisülhet.

Hajrá, DEAC!

Duma, plakát: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-01-20 12:07:09

további cikkek a témában