Az első szett DEAC-vezetése után érvényesült a papírforma

2018-01-13 23:25:37

Idegenben, az esélyesebb DVTK otthonában vezetett a DEAC az első szett jó részében, de végül megfordította az állást a hazai gárda, majd a meccset is behúzta. A mieink a túl sok nyitásrontás ellenére sem játszottak rosszul, közte néhány remek egyéni teljesítménnyel is.

Női röplabda NB2
2018. jan. 13. Miskolc

DVTK - DEAC 3-0 (18, 14, 10)

KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.

DEAC: Kiss Daniella, Csíki Boglárka, Gégény Flóra Enikő, Papp Lotti, Péteri Vanda, Szabó Csenge, Vincze Csilla. Liberó: Bardócz Brigitta.

A DEAC-os lányok nem végig ugyanabban a felállásban játszottak, próbálták mi lenne a legjobb formáció - s itt most elsősorban a posztok cseréjéről beszélünk. Kiss Daniella volt a feladó például 2 szetten át, Papp Lotti pedig régebbi, eredeti posztján, ütőként szerepelt eleinte (sérülése után lett liberó, illetve mostanában néha feladó volt). Aztán átadta a helyét Csíki Boginak... és így tovább.

Bardócz Brigitta liberóként nagy mentésekkel segítette a csapatot. Az első játszmában kezében tartotta a mérkőzést a DEAC, vezetett is, ám 15-15-nél átvette az irányítást a Diósgyőr, s onnantól már nem adta vissza. A mieinknél túl sok nyitást rontottak el a lányok, ez pedig megbosszulta magát a mérkőzés egészében. A második szettől voltak további forgások a posztokat illetően, s voltaképp kőkemény gyakorlás volt a mieink számára a meccs. Bízunk benne, idővel profitálunk ebből!

Január 21-én a Fatum-Nyíregyházát fogadjuk Debrecenben!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a lányok készítették


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-01-13 23:25:37

további cikkek a témában