Lotti bízik a meglepetésben

2018-01-12 09:31:05
A DEAC női röpisei nehéz mérkőzés előtt állnak, hiszen a tavaly NB1-es Diósgyőrhöz látogatnak szombaton (jan. 13.) 15.00 órától.
 
Az edzések vezetésébe mostanában besegítő csapatkapitány, Papp Lotti mondta el reményeit és véleményét a hétvégi NB2-es csata előtt.
 
PAPP LOTTI csapatkapitány:
- Igen nehezen indult be az idény, de annál boldogabban tértünk haza Békéscsabáról. Ha kikapunk, úgy veszítsük el a meccset, hogy bár az ellenfél technikásabb, tapasztaltabb és több edzés és felkészülés van a hátuk mögött, mint nekünk, mégis mindent megtettünk küzdöttünk, hogy fej, fej mellett haladjunk! Ez viszont sikerült is, úgyhogy mindenkire aki ott volt nagyon büszke vagyok. A csapat magja a héten is készült ugyanilyen elánnal a hétvégi mérkőzésre, hasonló eredménnyel igazán elégedettek lennénk, mivel a tavaly NB1-ben szereplő DVTK ellen igazán meglepetés lenne ha nem a papírformát játszanánk.
 
Azért mi bízunk benne, hogy a DEAC-os lányok megmutatják van bennük virtus, és odapörkölnek a papíron (de csak ott) esélyesebb DVTK-nak!
 
Hajrá, DEAC!
 
Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (archív) - pirosban liberó Papp Lotti

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-01-12 09:31:05

további cikkek a témában