A 12. szett is megvan ebben az idényben

2017-12-18 11:26:19
Változatos, nagy csatában, sajnos egy kicsivel jobb ellenféllel szemben, de szettet nyerve kapott ki a DEAC a hétvégén. A DESOK-ban szerencsére egy kiváló harmadik játék során szurkolóinknak is megmutatták a lányok, hogy egy év alatt mennyit léptek előre - a rivális trénere is elismerően szólt a mieinkről.

Női röplabda NB2, Keleti csoport
2017. dec. 17. Debrecen, DESOK
 
DEAC - Hercules SE 1:3 (-15, -10, 20, -13)
 
DEAC: Papp Lotti, Szabó Csenge, Péteri Vanda, Gégény Flóra, Tóth Kitti, Borók Orsolya, Bardócz Brigitta (libero), Bancsi Judit, Kiss Daniella, Vincze Csilla.

KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.
 
KUSZKÓ ZSOLT (edző):
- Nem kezdtünk jól, nem úgy ment az első két szett, ahogy kellett volna. Sokszor hosszú labdamenetekben is a végén csak nem nálunk pattant a pont. Azután volt egy olyan harmadik szett, amire én mindig várok. Nagyon örülök neki, hogy a szurkolóknak és magunknak is sikerült megmutatni, hogy bennünk van a győzelem, igaz még csak szettekben, de remélem, hogy egyre többször a meccseken is megmutatkozik! A teljes tavalyi szezonban 5 szettet sikerült csak nyernünk, jelenleg már 12-nél tartunk. Ami külön öröm, és ezúton köszönjük is Kovács István (Hercules SE edző) szavait, aki megdicsérte a lányokat és további sok sikert kívánt nekünk.
 
Trénerünk "kiszólt" a publikumnak is :)
 
- Nagyon köszönjük a nézőknek a szurkolást! Most egy kis pihenő (na, meg vizsgák :)) következnek. A legközelebbi mérkőzésünk 2018. január 6-án Békéscsabán lesz. Ezúton kívánunk Nagyon Boldog Karácsonyt és természetesen BUÉK mindenkinek! Hajrá DEAC!
 
Szöveg: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-12-18 11:26:19

további cikkek a témában