Izgalmas meccsen idegenbeli győzelem

2017-12-10 15:03:36

Női röplabda NB2
2017. dec. 08. Níregyháza

Nyíregyháza NB2 - Deac 2:3 (18, -13, 18, -14,
-12)
DEAC: Borók Orsolya, Gégény Flóra, Papp Lotti, Péteri Vanda, Stercel Otilia, Szabó Csenge, Vincze Csilla libero: Bardócz Brigitta. Edző: Kuszkó Zsolt.

KÉPGALÉRIA IDE kattintva érhető el.

KUSZKÓ ZSOLT:
- Először is gratulálok a lányoknak, hiszen küzdésből jelesre vizsgáztak! Sajnos azonban nem ment mindig gördülékenyen a játék, sok nyitást rontottunk, nem volt a nyitásfogadás sem rendben és ezzel a sok hibával megnehezítettük a dolgunkat. Ám mindig amikor bajban voltunk, amikor nagyon kellett, akkor tudtunk tartalék erőforras után nyúlni, ami főleg itt a vizsgaidőszak kapujában dícséretes. Szokatlan felállásban játszottunk, mivel Brigi volt a liberó és Lotti passzolt. Mind a ketten és a csapat is jól vette azonban a változást. Köszönjük a szurkolóknak, akik átutaztak a mérkőzésre és biztatták a csapatot!

A szakember a közeljövőről is szót ejtett: a jövő héten az idei utolsó mérkőzésünkre kerül sor otthon a DESOK csarnokban vasárnap 14.00-i kezdettel a Hercules SE ellen. Az OIB U19 csapatunk pedik a következő fordulóra utazik szombaton Budapestre.

Hajrá, Deac!

Fotó: Törzsszurkoló :)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-12-10 15:03:36

további cikkek a témában