Javítani szeretnénk

Frissítés: 2020-02-08 13:32:32

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a Miskolc elleni mérkőzéssel zárják a hetet, a két csapat bajnokija vasárnap 14 órakor kezdődik a DESOK-ban. Kuszkó Zsolt együttese az előző fordulóban fájó vereséget szenvedett a Hercules SE otthonában. Mayer Flóra elmondta, sikerült már túltenniük magukat a budapesti fiaskón.

A DEAC jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, a Miskolci VSC az ötödik pozíciót birtokolja. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vetélytársunk ötvenszázalékos mérleggel rendelkezik, 14 mérkőzéséből hetet sikerrel vívott meg, de ugyanennyit el is bukott. A miskolciak egyik győzelmüket Kuszkó Zsolt lányai ellen aratták, a novemberi ütközeten Kerekes Attila gárdája 3:1-re diadalmaskodott.

"Szerintem izgalmas összecsapást láthatnak a nézők. Jó esélyt látok a győzelemre. Fontos lesz, hogy az ellenfelünk ne tudja ránk erőltetni a stílusát. Az őszi bajnokiról nincsenek szép emlékeim. Kevesen voltunk, így az edző nem tudta megfelelően rotálni a csapatot. Emellett az is gondot okozott, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább szétestünk" - kezdte a beszélgetést Mayer Flóra. "Sajnos a Hercules SE ellen gyenge teljesítményt nyújtottunk. A fővárosban is gödörbe kerültünk, amiből nem tudtunk kimászni. Nem igazán tudjuk ennek a hullámzásnak az okát, de már meg tudtuk emészteni a vereséget. A héten jó hangulatban zajlottak az edzéseink, bár többen nem vettek részt a tréningeken a vizsgaidőszak miatt" - nyilatkozta a 20 éves centerünk.

Tóth Kitti biztosan nem léphet pályára, rajta kívül akadhatnak hiányzóink, ennek ellenére a röplabdázóink bizakodva várják a Miskolcot.

NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-Miskolci VSC
2020. 02. 09. (vasárnap) 14:00, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-02-08 13:26:00

további cikkek a témában