Győzni szeretnénk

2020-01-25 12:56:00

A Debreceni Egyetem női röplabdázói az előző hetekben éremesélyes alakulatokkal csatáztak, Kuszkó Zsolt gárdájának vasárnap 14 órától talán egy kicsit könnyebb dolga lesz a DESOK-ban, hiszen a DVTK érkezik. A piros-fehérek a nyolcadik helyen állnak a táblázaton. November közepén lányaink 3:0-s győzelmet arattak a diósgyőriek otthonában, reményeink szerint hazai környezetben meg tudják ismételni ezt az eredményt.

A DEAC az előző két fordulóban az élmezőnybe tartozó Nyíregyháza és BVSC dolgát is megnehezítette. Ugyan mindkét mérkőzést 3:2-re elveszítettük, ennek ellenére erre a teljesítményre lehet építeni a folytatásban. Kuszkó Zsolt tanítványai a hétvégén a nyolcadik helyen tanyázó Diósgyőrt látják vendégül. A DVTK idén még veretlen, a Miskolcot, a VRCK-t és a Gödöllőt is térdre kényszerítették a piros-fehérek.

"Lesznek hiányzóink, ettől függetlenül a győzelem a célunk. Szűkebb lesz a merítési lehetőségünk, amit a cseréknél érezhetünk meg, de reményeim szerint meg tudjuk oldani a helyzetet. A Diósgyőr otthonában már diadalmaskodtunk, ezen a mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült. Amennyiben a lányok a meccs elejétől a végéig összpontosítanak, jó esélyt látok az újabb sikerre. Az utóbbi mérkőzéseken a játékunkkal nem volt probléma, ami mindenképpen biztató. A mentális hullámvölgyeket igyekszünk kiiktatni" - fogalmazott Kuszkó Zsolt.

Szabó Csenge még a BVSC-vel vívott összecsapás után hangsúlyozta, hogy szeretnék két vállra fektetni a diósgyőrieket, bár csapatkapitányunk hozzátette, nem szabad félvállról venni az ellenfelet.

Tóth Kitti a zuglóiak otthonában dőlt ki a sorból, rutinos játékosunknak eltört a szárkapocscsontja, rá hosszú ideig nem számíthat a szakmai stáb. Borók Orsolya sem egészséges, neki a vállával akadnak gondjai.

NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-DVTK
2020. 01. 26. (vasárnap) 14:00, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-01-25 12:56:00

további cikkek a témában
Responsive image
Ismét felültünk a hullámvasútra

Biró Ádám * 2020-02-09 21:18:00

Responsive image
Szolnokot is bevették Hubicskáék

Biró Ádám * 2018-10-19 23:24:48

Responsive image
A minik és a gyerekek is belekezdtek

Biró Ádám * 2018-11-20 13:20:58