Remek teljesítményt nyújtottak fiatal röpiseink

2020-01-21 17:58:00

A Debreceni Egyetem női röplabdázói az utánpótlás-bajnokságokban hívták fel magukra a figyelmet a hétvégén. U17-es együttesünk szettet sem veszített hazai környezetben, míg az U13-as korosztály négy meccséből hármat is sikerrel vívott meg.

Oláh Tibor tanítványai a hétvégi menetelésüket a Diósgyőr ellen kezdték, a miskolciakat 3:0-ra verték. A folytatásban a Pénzügyőr és a Kistext II. legyőzése is összejött, mindkét összecsapást 3:0-s diadallal zártuk.

"A DVTK ellen nagyon felszívták magukat a lányok. A következő két meccsünkön kicsit vontatottabbá vált a játékunk, de ezeket a találkozókat is behúztuk. Hazai környezetben szerepeltünk, a szurkolók támogatásából sokat profitáltunk. Bíztam a három sikerben, bár arra nem számítottam, hogy ennyire magabiztos teljesítményt nyújtunk. Bejutottunk a legjobb tizenkét együttes közé, ám nem elégszünk meg ennyivel. A játékosaim igazi csapatot alkotnak, mindent megtesznek egymásért, és szerencsére nincs vita közöttük" - nyilatkozta Oláh Tibor.

U13-as alakulatunk Kispesten tette le a névjegyét. Koi Attila gárdája a Kispestet nem tudta feltartóztatni, de ezt követően a Gyöngyös, a MÁV Előre és a Miskolci Sportiskola skalpjait is begyűjtötte.

"A második helyen végeztünk a fővárosban. A hazaiakkal vívott meccsünkön a hosszú utazás rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, hiszen ügyesek voltak, és megvalósították az elképzeléseimet. Fiatalabb gyerekeknek is lehetőséget tudtam adni, ami szintén örömteli. A szerváinkkal és a nyitásfogadásokkal nincsenek gondjaink, mezőnyjátékban látok lehetőséget a fejlődésre" - fogalmazott Koi Attila.

A hétvége eredményei:

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB II. osztály B-4:


DVTK-DEAC 0:3
DEAC-Pénzügyőr SE 3:0
Kistext II.-DEAC 0:3

Leány U13 II.o.:


DEAC-Kispest SE-A 0:3
Gyöngyösi Röplabda SE-DEAC 0:3
DEAC-MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:1
Miskolci Sportiskola-B-DEAC 0:3


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-01-21 17:58:00

további cikkek a témában
Responsive image
Felfelé ívelő pályán vagyunk

Biró Ádám * 2019-11-22 15:21:00