A Nyíregyháza érkezik

2020-01-11 19:31:00

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a harmadik helyen álló nyíregyháziakat látják vendégül vasárnap 14 órától a DESOK-ban. Ellenfelünk 11 meccséből kilencet sikerrel vívott meg, csupán kétszer szenvedett eddig vereséget a bajnokságban. A DEAC október végén 3:1-re maradt alul a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat otthonában.

A DEAC női röplabdacsapata a 2020-as esztendő első hazai mérkőzésén a FATUM Nyíregyházát fogadja. A tabellára pillantva nehéz dolga lesz Kuszkó Zsolt együttesének, hiszen lányaink a hatodik pozíciót birtokolják, míg vetélytársunk a képzeletbeli dobogó harmadik fokán áll jelenleg.

"Sajnos nem vagyunk ideális helyzetben, hiszen a csapat több játékosa is sérüléssel és betegséggel bajlódik. Az összecsapáson döntő jelentőségű lesz, hogy mit tudunk kezdeni a nyíregyháziak szerváival. Az edzéseken sokat gyakoroltuk a nyitásfogadást, bízom benne, hogy ez a mérkőzésen is visszaköszön. Ellenfelünk az Extraligában szereplő Nyíregyháza fiókcsapata, így nagy kérdés, hogy kik kapnak lehetőséget vasárnap. Az előző héten ugyan vereséget szenvedtünk a Kispest ellen, de az eredmény nem nyomta rá a bélyegét a hangulatunkra. A harmadik szettben jó teljesítményt nyújtottunk a kispestiek otthonában, erre a produkcióra kell építenünk. A kezdésre oda kell figyelnünk, hiszen ha jól sikerül a rajtunk, bármelyik csapat dolgát meg tudjuk nehezíteni" - nyilatkozta Hajdu Anna.

Hajdu Anna a Gödöllővel vívott hazai mérkőzésen tért vissza együttesünkbe. Elmondta, a beilleszkedés zökkenőmentesen ment, mivel több egykori játékostársa még mindig a DEAC-ot erősíti.

"Hiányzott a röplabda, ezért csatlakoztam a gárda keretéhez. Szerencsére a lányok is nagyon kedvesen fogadtak. Igyekszem minél többet segíteni az alakulatnak" - fogalmazott Hajdu Anna.

NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-FATUM Nyíregyháza
2020. 01. 12. (vasárnap) 14:00, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2020-01-11 19:31:00

további cikkek a témában