A sereghajtó érkezik

Frissítés: 2019-12-07 16:01:32

A Debreceni Egyetem női röplabdázói az utolsó helyen álló VRCK csapatát fogadják vasárnap délután. Kuszkó Zsolt több játékosát is nélkülözi majd, ennek ellenére csapatunk szeretné megszerezni a negyedik győzelmét.

A DEAC az ötödik pozíciót birtokolja a táblázaton. Együttesünk az előző héten a Miskolc otthonában maradt alul, ezt megelőzően kétszer is győztesen hagyta el a játékteret. A mérlegünkön a VRCK ellen lehet javítani, Kuszkó Zsolt lányai ezúttal a Debreceni Egyetem Klinikai Campus Tornacsarnokában fogadják a riválist. A barcikaiak eddig mind a hét meccsüket elveszítették az idei szezonban, sőt, még szettet sem tudtak nyerni. Reméljük, hogy ez a sorozat nem a hétvégén fog megszakadni.

"Nem becsüljük le az ellenfelünket, ennek ellenére a győzelem a célunk. Lesz néhány hiányzónk, de abban bízom, hogy ez nem okoz problémát. Reményeim szerint az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is bizonyíthatnak a meccsen. Úgy tudom, hogy riválisunk kerete középiskolásokból áll. Ezúttal is számítunk szurkolóink segítségére, akik a nehezebb pillanatokban lökést tudnak adni a lányoknak. A Miskolc otthonában kiválóan kezdtük a mérkőzést, aztán visszaestünk, aminek a pontos okát nem igazán tudtam. Az edzéseken az volt az elsődleges célunk, hogy újra jó kedvben teljenek a foglalkozások" - fogalmazott vezetőedzőnk.

NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-VRCK
2019. 12. 08. (vasárnap) 14:00, Debreceni Egyetem Klinikai Campus Tornacsarnok

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-12-07 15:54:00

további cikkek a témában