Szoros küzdelemben maradtunk alul

Frissítés: 2019-12-01 13:10:18

A Debreceni Egyetem női röplabdázóinak nem jött össze a mesterhármas. Kuszkó Zsolt együttese a Miskolc otthonában maradt alul 3:1-re. Alakulatunk a következő fordulóban a VRCK ellen javíthat.

A DEAC női röplabdacsapata bizakodva várhatta a miskolci találkozót, mivel a DVTK-t és a Hercules SE-t is három szettben múlták felül az előző meccseken. A borsodi megyeszékhelyen is jól kezdtük, mivel az első játszmát megnyertük. Aztán a második felvonásban egy komoly rövidzárlat jött, amit az ellenfelünk könyörtelenül megbüntett. A folytatásban jóval szorosabb küzdelmet láthattak a nézők, ám sajnos mindkét játékrész végén a hazaiak örülhettek.

"Sajnos magunkat vertük meg. A meccs elején a mi akaratunk érvényesült, aztán a második szettben padlóra kerültünk, ahonnan nem tudtunk felállni. Nem működtek a bejátszásaink, emellett sok hiányzónk volt, így az edzőnk sem tudta igazán forgatni a gárdát. A negyedik játszmában ugyan vezettünk, de a végén nem tudtuk befejezni a támadásainkat" - nyilatkozta Tóth Kitti.

Miskolci VSC-DEAC 3:1
(22:25, 25:11, 25:22, 26:24)

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-12-01 13:00:00

további cikkek a témában