Remek hangulatú meccset játszottunk

Frissítés: 2019-11-11 14:19:55

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a BVSC-Zuglót fogadták a bajnokságban. A fővárosiak az első két szettet megnyerték, ám a harmadik játszmában Kuszkó Zsolt alakulata dominált. Sajnos a szépítés után lezárták a fővárosiak a mérkőzést. Együttesünk zsinórban harmadszor szenvedett vereséget.

A DEAC női röplabdacsapata nehéz mérkőzésen próbált javítani a mérlegén. A DESOK-ba a BVSC-Zugló érkezett vasárnap délután, a fővárosiak a meccs előtt három győzelemmel rendelkeztek, emellett csak egyszer fektették két vállra őket. Az első szett szoros küzdelmet, amelynek a végén az ellenfelünk ünnepelhetett. A második játszmában már nem igazán tudtuk megnehezíteni a BVSC dolgát, ezt a periódust 25:16-ra nyerték Daróczi Gergely játékosai. A harmadik felvonásban szépítettünk, ekkor egyértelműen az együttesünk akarata érvényesült a pályán. A negyedik játékrészben sokáig úgy tűnt, az egyenlítés is összejön, de a komoly hátrány ellenére nem tört meg a BVSC, amely végül 3:1-es győzelemmel távozott a csarnokunkból.

A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a lányok komoly biztatást kaptak a lelátóról egy lelkes szurkolói csoporttól. A srácok remek hangulatot varázsoltak, és ígéretük szerint a folytatásban is támogatni fogják a DEAC-ot.

"Ugyan kikaptunk, de a lányoknak is azt mondtam, hogy más így vereséget szenvedni, mint például olyan összecsapásokon, amelyeken esélyünk sincs a győzelemre. Az első szett apróságokon múlt, a második játszmát öt rontott nyitással kezdtük, ezt nem engedhetjük meg magunknak. A negyedik felvonásban 17:10-re vezettünk, ám ezt követően valószínűleg fejben elfáradtunk. Örültünk a szurkolásnak, reméljük, hogy a következő meccseinken is számíthatunk a drukkerekre" - nyilatkozta Kuszkó Zsolt.

A nyolcadik helyen álló gárdánk legközelebb a DVTK otthonában vizitál, a meccs vasárnap 15 órakor kezdődik.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-BVSC-Zugló NB II 1:3


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-11-11 14:11:00

további cikkek a témában
Responsive image
Gyönyörű győzelmet arattunk

Biró Ádám * 2020-01-19 20:33:00

Responsive image
Keleti derbi a csajoknál

Biró Ádám * 2017-10-07 08:39:19

Responsive image
Már a rájátszásra kell koncentrálni

Biró Ádám * 2018-02-26 06:56:27