Tovább közelít a csapat az optimálishoz

2017-11-13 16:27:34

Férfi röplabda NB1
2017. nov. 12. Debrecen, DESOK

DEAC - PTE-PEAC 0-3 (-16, -17, -22)

KÉPGALÉRIA IDE kattintva!

FODOR ANTAL (tréner):
- Alakulunk, és a csapat erősödik: van, aki a sérülése után lassan edzésbe állhat, s van, aki mostanára kezdi el utolérni magát teljesítményben. ezen a meccsen leginkább az utolsó szettben volt esélyünk, de túl nagy előnyt adtunk az ellenfélnek, ezért amikor a hajrában felálltunk, már csak egy lépés kellett nekik a sikerhez, s azt meglépték. Igyekeztem többféle összeállítással próbálkozni. Tanulságai voltak a mérkőzésnek. Amúgy elég kiszámíthatóan alakult a találkozó, de a Pécs pontjai jó része számukra szerencsésen esett, emellett a légiósuk jelentős erőt képviselt - nélküle lehet megverjük őket. A Pécs erősödött tavalyhoz képest, jó anyagból dolgozhatnak náluk.

REMETE LÁSZLÓ (center):
- Érdekesen alakult a meccs, szerintem nem volt gond a játékunkkal, de a fogadás elég gyengére sikeredett, hiszen a feladónak sokat kellett rohangálnia a labdák után. A legnagyobb előnyt a Pécsnek az idegenlégiósuk jelentette, egy színes bőrű srác, aki nagyon ügyes volt. Szerintem ő csinálta a pontok felét, de legalább az egyharmadát. Az utolsó szett végén 24:17-ről jöttünk fel zsinórban 5 ponttal ,de végül a légiós beverte az utolsó pontjukat is. A Pécs most lényegesen jobb, mint tavaly volt, maga az eredmény miatt pedig nem vagyok elkeseredve, hiszen szerintem elég jól játszottunk, innen, ebből már lehet építkezni.

Mint edzőnk elmondta, három kör múlva, a Sümeg otthonában lehet komoly esélye a DEAC-nak, addig még a nagyon erős Kecskemét, illetve legközelebb a MAFC következik (utóbbi idegenben). Ellenük a bravúr kategóriájába tartozna a siker.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-11-13 16:27:34

további cikkek a témában