Két meccs is lesz a DESOK-ban

Frissítés: 2019-11-02 10:34:46

A röplabda szerelmeseinek vasárnap érdemes a DESOK-ot útba ejteniük, hiszen a DEAC női és férfi csapata is bajnokit vív a hét utolsó napján. A hölgyek a Kispestet látják vendégül 14 órától, míg Fodor Antal együttese a Szolnokot fogadja három órával később.

A lányoknak nem lesz könnyű dolguk a fővárosiak ellen, akik két győzelemmel nyitották a bajnokságot. Kuszkó Zsolt együttese eddig egy találkozót tudott le a bajnokságban, a Gödöllő otthonában 3:2-re diadalmaskodtak Szabó Csengéék.

"Az előző idényben le tudtuk győzni a kispestieket, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ki is kaptunk tőlük. Verhető ellenfélnek gondolom a Kispestet, hazai környezetben nyernünk kellene. Délután kettőkor kezdődik a mérkőzés, ami nem a legideálisabb. Vetélytársunk a legutóbbi szezonban előttünk végzett a táblázaton, mivel stabilabb teljesítményt nyújtott, nekünk pedig elég hullámzó volt a játékunk. Nyitásfogadásban és a támadások eredményesebb befejezésében kell javulnunk. A héten biztató dolgokat láttam a lányoktól az edzéseken, ezért is optimistán várom a meccset" - nyilatkozta Kuszkó Zsolt.

Férfi alakulatunk az első három játéknap során nem tudott győzedelmeskedni, a Pénzügyőr és a Kaposvár három szettben múlta felül Tóth Andrásékat, míg Fehérváron heroikus küzdelem végén maradtunk alul. A papírforma alapján vasárnap rátérhetünk a győztes útra, ám nagy hiba lenne, ha lebecsülnénk a Szolnokot.

"Az előzetes információk alapján jó sanszunk van a győzelemre, ám a Szolnok nemrég a fehérváriakat fektette két vállra, ezzel is bizonyítva, hogy nem adja olcsón a bőrét. A diadal során a szolnokiak egy pillanatra sem adták fel a küzdelmet, emellett jó nyitásokkal és lelkes mezőnymunkával tudtak kellemetlen pillanatokat okozni a Fejér megyeieknek. Vetélytársunk a nyáron öt játékost szerződtetett, vannak olyanok, akik visszatértek a csapathoz. Ketten is sérüléssel bajlódnak a Szolnoknál, ám egyikük szereplése nem lenne meglepetés" - fogalmazott Fodor Antal, aki hozzátette, a DEAC-ban ismét bevethető Bagics Balázs.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
DEAC-Kispest SE
2019. 10. 27. (vasárnap) 14:00, DESOK

NB I B csoport
DEAC-Szolnoki Röplabda Klub
2019. 10. 27. (vasárnap) 18:00, DESOK


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-25 19:38:00

további cikkek a témában
Responsive image
Edzőnk szerint a jövő a miénk

Biró Ádám * 2018-01-28 22:38:24

Responsive image
Feladónk és a csapat sem adta fel

Biró Ádám * 2018-02-05 14:41:52

Responsive image
Szettet csíptünk Fehérváron

Biró Ádám * 2017-11-06 14:17:28