Győzelemmel kezdtük a bajnokságot

Frissítés: 2019-10-14 10:32:25

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a hétvégén megkezdték a szereplésüket a bajnokságban. Kuszkó Zsolt együttese a Gödöllő otthonában vizitált. Kiélezett küzdelem végén a DEAC ünnepelhetett.

Férfi röpiseinkhez hasonlóan a lányok is ötszettes meccset játszottak a hétvégén. Nagy különbség, hogy Fodor Antal legénysége nem tudta legyőzni a fehérváriakat, ellenben a hölgyek két vállra fektették a Gödöllőt. Az első játszmában a DEAC akarata érvényesült, de a második felvonásban egyenlített a házigazda. A sorminta folytatódott, hiszen a harmadik játékrész végén a csapatunk lépet egyet a győzelem felé, ám a Pest megyeiek a negyedik szettben egalizáltak. A mindent eldöntő periódusban már Kuszkó Zsolt lányai domináltak, így együttesünk értékes győzelemmel kezdte a pontvadászatot.

"Örülök a diadalnak, bár a 3:1-es siker jobb lett volna, erre adódott is lehetőségünk. A teremnek az adottságai nem voltak a legjobbak, hiszen az egyik térfélén a játékosok szemébe sütött a nap, ezzel a problémával mindkét csapatnak meg kellett küzdenie. Akadtak a játékunkban hibák, főleg a nyitásfogadások terén, ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, ügyesen tették a dolgukat. Mindenkinek lehetőséget tudtam adni, szerencsére a játékosok jól szálltak be. Bízom benne, hogy hasonlóan tudjuk folytatni a bajnokságot" - vélekedett Kuszkó Zsolt.

Alakulatunk legközelebb a Kispesttel méri össze az erejét.

U21-NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport
Gödöllői RC-DEAC 2:3


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-14 10:22:00

további cikkek a témában
Responsive image
A kupában a 4-be jutás már nem sikerült

Biró Ádám * 2018-12-18 11:54:58

Responsive image
Pénzügyőr-siker hétvégén

Biró Ádám * 2019-03-24 15:24:22