Szoros meccsen maradtunk alul

Frissítés: 2019-10-14 09:58:05

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a MÁV Előre-BERICAP otthonában vendégeskedtek a hétvégén. A mérkőzésre kilátogató szurkolók elképesztően izgalmas meccset láthattak, amelynek a végén a hazaiak örülhettek. A DEAC legközelebb az élcsapatnak számító Kaposvárral csap össze.

Az első szett eleje szoros küzdelmet hozott, de 8:8-ról a fehérváriak tudtak ellépni, ám a folytatásban már Fodor Antal legénysége dominált. Ezt a felvonást 21 perc alatt 25:18-ra nyertük meg. A második játszmában már a fehérvári drukkerek örülhettek, hiszen sokáig nem alakult ki jelentős különbség a csapatok között, de a hajrát Németh Ödön tanítványai bírták jobban (25:20). Lendületbe jöttek a Fejér megyeiek, akik a harmadik játékrészt viszonylag könnyen húzták be. A 2:1-es hátránytól nem törtek meg a DEAC játékosai, ugyanis egyenlítettek, tehát jött az ötödik szett. Az összecsapás nagy izgalmakat követően dőlt el, a MÁV végül 3:2-re diadalmaskodott.

"Úgy gondolom, mindkét csapat győzelmet érdemelt volna. Az ötödik játszmában 14:11-re vezettünk, de nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Nagyon küzdelmes, elég jó színvonalú találkozót láthattak a nézők. Mindkét együttes nagy erőkkel vetette bele magát a küzdelembe. Bízom benne, hogy hazai pályán majd vissza tudunk vágni a fehérváriaknak" - nyilatkozta Fodor Antal.

Csapatunk legközelebb a Kaposvárral csap össze pénteken.

NB I. B-csoport
MÁV Előre-BERICAP – DEAC 3:2 (-18, 20, 17, -16, 16)

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-14 09:13:00

további cikkek a témában