Győzelmi reményekkel utazunk Fehérvárra

2019-10-11 11:13:00

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a hét utolsó napján a MÁV Előre-Bericap együttesével csapnak össze. Fodor Antal csapata a Pénzügyőr ellen vereséggel nyitotta a bajnokságot, a fehérváriaknak ez lesz az első mérkőzésük az NB I. mostani szezonjában.

Férfi röplabdacsapatunk vasárnap 18 órától Székesfehérváron lép pályára. Tóth Andrásék az első fordulóban nem tudtak játszmát nyerni a komoly játékerőt képviselő Pénzügyőr ellen, de hétvégén már jobb esélyekkel pályázunk egy szép eredményre.

"Nem lesz könnyű dolgunk, ennek ellenére nyerni szeretnénk. Nagyon örülnék, ha három szett alatt tudnánk elintézni a mérkőzést. Sajnos ezúttal sem lesz teljes a keretünk, a hiányzók pótlása nehéz feladatnak ígérkezik, de állunk elébe" - kezdte mondandóját Fazekas Balázs, aki a múlt heti összecsapásunkról is beszélt. "Érződött a találkozón, hogy a Pénzügyőr jelenleg jobb játékerőt képvisel, ennek ellenére a harmadik felvonást behúzhattuk volna. Sajnos a felkészülés alatt nem tudtunk ilyen szinten lévő ellenfelekkel megmérkőzni. Pici izgalmat is éreztem az együttesen, hiszen ez volt az idény első bajnokija, valamint viszonylag sokan jöttek ki a csarnokba. Bennem is dolgozott a drukk, ugyanis tavaly december után bizonyíthattam ismét az élvonalban. Igyekeztem meghálálni a bizalmat, és próbáltam a lehető legtöbbet kihozni magamból. Arra számítottam, hogy a kezdőcsapat tagja leszek, de az igazat megvallva az kicsit meglepett, hogy végig a pályán voltam. Eléggé elfáradtam az összecsapás alatt, nem is fizikailag, hanem mentálisan vett ki belőlem sokat az ütközet" - zárta mondandóját a 23 esztendős játékos, aki nyáron csatlakozott a DEAC-hoz.

Fodor Antal a szezon előtt arról beszélt, hogy szeretnének az első hat között végezni a bajnokságban. Hasonló célja lehet a Fejér megyeieknek is, így hiába járunk a szezon elején, nagyon fontos meccs vár a fiúkra.

NB I. B-csoport
MÁV Előre-BERICAP-DEAC
2019. 10. 13. (vasárnap) 18:00, Jáky József Szakközépiskola Székesfehérvár


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-11 11:13:00

további cikkek a témában