Ez már tényleg csak egy hajszálon múlott

2017-10-30 17:17:40

A tavalyi kupagyőztes ellen hosszabbításos első szettben maradt alul a DEAC együttese vasárnap, majd utána is ott loholtak a mieink ellenfelünk nyakán. Végül szoros vereség lett belőle. Ám ez már gyakorlatilag lőtávolban volt...

Férfi röplabda NB1, 2017. okt. 29.

DEAC - Szolnoki Röplabda Akadémia 0-3 (25:27, 19:25, 20:25)

KÉPGALÉRIA

FODOR ANTAL:
- Az első szettben egy darabig pár ponttal ellenfelünk vezetett, de 20-nál átvettük a vezetést, és volt esélyünk arra, hogy a megnyerjük a játékot. Ekkora azonban volt egy-két elég peches helyzet, amiből nem mi jöttünk ki jól, s ezzel elúszott a szett. Ez rányomta a bélyegét a folytatásra is, mert bár a többi játék is szoros volt, de mégis nekünk kellett az eredmény után futnunk, míg a szolnokiak magabiztosabban játszhattak.

Remete László szerint nem látszott nagy különbség a két csapat között - a legtöbb poszton, ha mégis, akkor nyitásban voltak jobbak szolnokiak; pedig több rontásuk is volt.

Nem levegőbe beszélés volt tehát, hogy folyamatosan rázódik össze a DEAC kerete. Hamarosan szetteket, meccset is kell nyernie a gárdának!

Legközelebb november 5-én Fehérvárra utazik a csapat. Ott egy feljutó együttes vár a mieinkre. Igaz, volt 5 igazolása a MÁV-nak, ráadásul válogatott röplabdázót is sikerült szerezniük.

Ám akkor is: vigyázz, jön a DEAC!

Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-30 17:17:40

további cikkek a témában