Strandröplabda: éremdömping Hajdúnánásról

2019-05-28 13:51:58

Május 25-26-án rendezték a 2019-es Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság első fordulóját, ahol a DEAC röpisei közül a nőknél és a férfiaknál is voltak győzteseink, valamint dobogósaink.

Szombaton a női és férfi párosok küzdhettek a dobogóért, míg vasárnap a vegyes párosok küzdöttek meg egymással.

Női kategóriában a DEAC női NB2-es csapatának játékosai, Szabó Csenge/Bancsi Judit szerezte meg az első helyért járó kupát, legyőzve a nyíregyházi Béni Kitti/Szilágyi Csenge párosokat. A harmadik helyet a szintén DEAC-os teremröplabda csapatot erősítő Bardócz Brigitta/Kiss Liliána páros szerezte meg.

A tornáról készült képeket a következő oldalon lehet megtekinteni: KATT IDE!

A férfi csapatok között a Hubicska Patrik/Imre Tibor páros zsebelhette be a nyertesnek járó kupát legyőzve az egyébként OB második helyezett Berkes Zoltánt, aki ezúttal Tóth Dániellel indult. A harmadik helyet a Kazincbarcikai nevelésű, de már DEAC színekben játszó Budai Balázs nyerte Fazekas Balázs oldalán.A férfi döntő a következő linken megtekinthető: KATT IDE!

A vasárnapi vegyes párosok küzdelmeit a Hubicska Patrik/Bardócz Brigitta páros nyerte, legyőzve a Kiss Péter/Takács D. Orsolya párost.

Ezzel Hubicska Patrik két kupával zárta a hétvégi küzdelmeket, a férfi és vegyes kategóriában is győzelmet aratva. Harmadik helyen az Imre Tibor/Puskás Fanni páros végzett.

A vegyes kategória döntője a következő linken látható: KATT IDE!

A következő Hajdúnánási strandröplabda verseny június 8-9-én lesz, ahová mindenkit várnak sok szeretettel a szervezők!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-05-28 13:51:58

további cikkek a témában