Volt tartása csapatunknak, ami győzelmet ért

Frissítés: 2019-04-23 17:31:17

A DEAC férfi röpisei stílszerűen nagy hullámvasutazás során verték meg végül a MÁV Előre csapatát a hétfő esti bajnokin. A végén remekeltek a mieink, s ez hozta a meg a sikert. Második meccs szerdán, Fehérváron. Hajrá, DEAC!

DEAC - MÁV Előre SC 3-2 (-14, 26, -20, 13, 7)

STAT 

FODOR ANTAL:
- Nem a jó játék, hanem a küzdelem dominált a meccs egészét nézve. A vége felé sült a kezünk, s ekkor az ellenfél megrogyott, nem tudta elviselni a tétet, mi viszont felálltunk. Remélem, hogy kevesebb hibánk lesz ezután, és a második, idegenbeli meccsen is győzelmet várok, de nem lenen meglepetés az sem, ha ők nyernének. Ám abban bízok, hogy mi túlléptünk immár a kezdeti görcsösségen, s akkor Fehérváron is győzhetünk. A srácok nagyon öszekapták magukat a hétfői mérkőzés döntő szakaszára, így egy bravúros végjátékot produkáltunk.

Való igaz, a DEAC a 4. és az 5. szettben állva hagyta ellenfelét. Ám addig megszenvedtek a mieink a vendégekkel. Az első játékot igen simán elveszítettük, majd nagy harc közepette, hosszabbításban nyertük a másodikat.

A harmadik újra a fehérváriaké volt, de innentől minden a helyére került, és Bagics Balázs nélkül, valamint a még mindig közel sem száz százalékos Magyar Tamással a sorainkban nagyon fontos sikert arattak a srácok, önmagukat is legyőzve a találkozó során.

A párharc 3 győzelemig tart, jelenleg 1-0 a DEAC javára.

Következő meccs: MÁV Előre SC - DEAC április 24. szerda, 18.30, Székesfehérvár

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István (KÉPGALÉRIA)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-23 17:26:13

további cikkek a témában