A remek nyitányt kérjük még többször!

Frissítés: 2019-04-14 12:51:51

A szombati hazai meccsel fejezte be NB2-es szereplését a DEAC női röpicsapata, s végzett az 5. helyen. Az izgalmas, nyertes első játszmát követően aztán leálltak a lányok. Végül a vendégek győztek, mi pedig a közelgő MEFOB-találkozókra figyelhetünk immár.

Női röplabda, NB2 keleti csoport utolsó forduló
2019. ápr. 13. Debrecen, DESOK

DEAC - Röpke SE 1-3 (23, -8, -13, -8)
STAT 

KUSZKÓ ZSOLT:
- Sajnos megint egy nyert első szett után eltűntünk a pályáról. Mintha tegnap kezdtünk volna röplabdázni. Nagyon komolyan el kell gondolkozzunk azon, hogy akarunk-e 120 százalékot belerakni minden edzésbe és mérkőzésbe, mert úgy érzem félvállról veszünk dolgokat és ez nem fér meg azzal, hogy a győzelmet meg elvárjuk. A győzelmet nem adják ingyen, azért dolgozni kell. Megint elnézést kell kérjek a szurkolóktól, hogy ilyen DEAC-ot láttak. Szeretem a vidámparkban a hullámvasutat, de ezen a teljesítmény hullámvasúton már én is szédülök. Készülünk a hátralévő MEFOB meccsekre, remélem sérültünk és vizsgázónk is újra csatlakozni tud hozzánk és sikerül a BME ellen újra a hullamvasút tetején meccsezni. Hajrá DEAC!

A lányok mondhatni tét nélkül léptek pályára, hiszen az utolsó mérkőzésen már a dobogót győzelemmel sem érhették el, igaz, a 4. helyről vereséggel lecsúszhattak az 5. helyre. Végül is ez történt, hiszen a vendég kecskemétiek a mi első győztes szettünk után fordítottak. A lány röpisek ezzel befejezték az NB2-es küzdelmeket, ám egyetemi csapatunk a MEFOB-ban még érdekelt.

Edzői értékelést az egész szezonról később olvashattok. A MEFOB-ban pedig: MINDENT BELE!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-14 12:41:40

további cikkek a témában