Nagy hangulatban zajlott a medikus röpi is hétvégén

2019-04-04 08:49:28

2019. március utolsó hétvégéjén rendezték Debrecenben az idei Medikus Kupát, amelyen Magyarország négy orvosképző felsőoktatási intézménye csapatai esnek egymásnak 5 sportágban évről évre. röpiseink közül a lányok 2., a fiúk 3. helyen végeztek.

EREDMÉNYEK

LÁNYOK
DE - SOTE 2-0, PTE - DE 2-0 és SZTE - DE 0-2 a

FÉRFIAK
PTE - DE 2-1, DE - SOTE 0-2, SZTE - DE 0-2

Lányok:
Szabó Csenge, Stercel Otília, Gömöri Lídia, Rostás Réka, Balog Barbara, Kiss Daniella, Árvai Vanessza, Papp Lotti, Schwegler Gerda.
Fiúk:
Árvai Péter, Kovács Tamás, Daniel Canado, Kercsmarik Levente, Bakács Adorján, Kincses Gergő, Váradi Ákos, Buglyó Bence, Crag Muidege, Chin-Chun-Ju, Cs. Szabó Bence, Kuszkó Zsolt, Spiros Buzdy, Kiss Dávid.

Edző: Kuszkó Zsolt.

A legjott ütőjátékos a lányoknál Szabó Csenge, míg a leghobb előkészítő játékos a fiúknál Árvai Péter lett.

KUSZKÓ ZSOLT: - A mérkőzések a DESOK-ban voltak, fantasztikus hangulat mellett. A reggeli meccsek kivételével teltház előtt folytak a mérközések. A lányok nagyon jól kezdtek, sikerült a SOTE csapatát legyőzni. A fiúk hasonlóan jól kezdtek, az első szett a Pécs ellen (amely csapat végül első lett) a mienk volt. Ezt a játékot kellett volna végig vinni és akkor megvan az arany. Sajnos a második meccs a lányoknal és a fiúknál is sok hibával volt tűzdelve, ezért nem tudtunk nyerni. A vasárnapi harmadik meccs a budapestiek ellen végül mind a két nemnél győzelmet hozott. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást! Jövőre Szegeden találkozunk.

A Haonon (Molnár Péter révén) KÉPGALÉRIÁT nézhettek meg.

Csapatfotó: a lányok készítették (a fiúkról később lesz)
Duma: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-04-04 08:49:28

további cikkek a témában