Győzelmekkel szaladtak el a 7. helyig a lányok

2019-03-27 11:41:54

A DEAC U19-es női röpisei Balatonfüreden megszerezték a C-3-as csoportelsőséget az országos bajnokságban, s végül összességében a 7. helyre futottak be - 22 gárda közül. Ehhez kellett a hétvégi két sikerük is a lányoknak. Szép volt, hölgyek!

A február 24-i és a március 24-i MECCSEK LINKJE!

OLÁH TIBOR:

- A hoszú út után egy 5 szettes meccsbe csöppentünk bele, amelyen a Győr bebizonyította a hazaiak ellen, hogy nagyon lelkes csapat, és győzött is. Ezután mi következtünk. A tét a csoportelsőség volt. A jó nyitásoknak és kiváló mezőnymunkának köszönhetően megnyertük az első szettet. A Győr azonban nem adta fel és ismét szoros lett a szettgyőzelem. Ettől egy kicsit megnyugodott a DEAC, és ezt rögtön büntette a lelkes Győr (2-1 a játszma arány ekkor). A 4. szettben ismét a debreceniek domináltak és behúzák a csoportelsőséghez szükséges győzelmet. 4 szoros szett, jó játék volt. A cserék bizonyították, hogy lehet rájuk is számítani, mindenki hozzátett valamit a győzelemhez.

- Következett a Balatonfüred. A cserejátékosokkal felforgatott csapat kicsit nehezen találta meg magát és
ez az első szett elvesztéséhez vezetett. A második játszma már az ismét lelkesen és rutinosabban játszó mieink
fölényét hozta (1-1). Innentől kezdve látványosan elfáradt a Füred és a a DEAC behúzta a meccset. Várjuk a következő megmérettetést!

A DEAC 22 csapat közül a 7. helyen zárt.

1. EVSI
2. Szolnoki sportiskola
3. Palota rsc
4. BVSC zugló 2.
5. Kispest SE
6. DVTK
7. DEAC
8. SZSE Győr
9. Balatonfüred SZBBRA
...

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a csapat készítette a helyszínen


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-27 11:41:54

további cikkek a témában