Ismét nyertek a röpis csajok

Frissítés: 2019-03-18 14:18:40

Szeged után Debrecenben a miskolciakat is elkapták a DEAC női röplabdázói. Az NB2 keleti csoportjában így a dobogósokhoz zárkózni igyekvő csapat sikerélménnyel ajándékozta meg saját magát és szép játékkal a közönséget a DESOK-ban.

Női röplabda NB2 keleti csoport, rájátszás
2019. márc. 17. Debrecen, DESOK

DEAC - MVSC-MVSI 3-0 (15, 22, 20)
STAT ITT 

KUSZKÓ ZSOLT:
- Először is gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Sajnos csütörtökön és pénteken sem tudtunk edzeni, és azt gondolom, látszott, valamint érezték a lányok is. Örülök, hogy mindenki kapott játéklehetőséget, valamint annak, hogy sok pontot szereztünk nyitásból, annak ellenére, hogy volt mellette rontás is, ám ez előremutató. Valamint támadásainknál 35 pontot sikerült csinálni 3 hiba ellenében. Jövő héten szabad hétvégénk lesz, majd az azt követő héten a csapat egy részének Medikus Kupa és bajnoki forduló egy napon. Fizikálisan bírják a lányok, viszont azt fejben kell jól összeraknunk! Köszönjük a buzdítást szurkolóinknak! Hajrá, DEAC!A Miskolc egyszer már megtréfálta a mieinket - nem esett jól -, ezúttal azonban nem volt pardon, a DEAC a múltkori szegedi sikere után az MVSC elleni meccsét is behúzta.

Katt a tabellára!Következik tehát március 30-án 18.00 órától a DEAC - DSZC-Eötvös DSE meccs (az OEC-en ismét!!!), illetve Medikus Kupa is aznap.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (KÉPGALÉRIA ITT)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-18 01:03:37

további cikkek a témában