Szegedről győztesen tértek haza a röpis csajok

Frissítés: 2019-03-10 00:33:19

A szegediek januárban - igaz, szoros meccsen - győzelemmel távoztak Debrecenből, ám szombaton (márc. 9.) visszaadták a kölcsönt a Debreceni Egyetem lányai, és most ők nyertek a rivális otthonában. A jó kedv tehát érthető volt Szabó Csengééknél, akik szabadtéri installációval mutatták be, melyik az ő kedvenc klubjuk.

Női röplabda NB2, keleti csoport
2019. márc. 9. Szeged

Szegedi RSE - DEAC 2-3 (21, -21, -16, 10, -11)
STAT ITT

KUSZKÓ ZSOLT:
- Nagyon örülök, hogy tudtunk nyerni. Sajnos az első szett elment, nem voltunk elég magabiztosak, kicsit bátortalanok voltunk, sok volt a nyitás rontás és a fogadási hiba is. A lányok azonban nagyon ügyesen felálltak, s a következő szettben meghúztuk a határainkat. Mi irányítottunk, majd a harmadik szettet sikerült úgy, annyival megnyerni, ami a tényleges képet mutatta. Erre a játékra vagyunk képesek, ezt kell nyújtanunk a mérközéseinken! A következő szettben aztán jött megint egy teljesen másik DEAC, és csak 10 pontot csináltunk. Ezek a gátak jelenleg még fejben vannak, de az egyre több hasonló - harmadik szettes - meccsek visznek minket mentálisan magasabb szintre. A legvégén aztán ismét egy koncentrált DEAC hengert láthattunk, 8-2 vel fordultunk, és sikerült nyerni a mérközést. Nagyon köszönöm a csapatnak, mert sok támogatást kaptak a kispadról a bent lévők, és ez legalább annyira fontos, mint pontokat csinálni a pályán. Egyetlen hiányérzetem van, hogy kevés játéklehetőséget tudtam adni sok játékosomnak. Külön köszönet a lelkes szurkoló duónknak! Hajrá, DEAC!A DEAC-os lányok egy pontra megközelítették a most legyőzött Szegedet. S bár a következő csapat, vagyis a 3. helyezett Kispest 6 pontra van még tőlünk, még van mit keresni ebben az idényben.

Március 17-én 17.00 órától a Miskolcot fogadjuk, vagyis meg tovább lehet gyűjteni a pontokat. Ám igaz, hogy az utolsót látjuk vendégül, de a borsodiak legutóbb elkaptak minket, vagyis oda kell tenni magunkat ellenük is, becsülettel.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a lányok készítették


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-03-10 00:26:18

további cikkek a témában