Végül a papírformát hozta a számunkra jól induló meccs

Frissítés: 2019-02-25 07:48:42

A DEAC férfi röpisei a második szettől sort cserélve, a keretben lévőknek játéklehetőséget adva igazából élesben gyakoroltak a toronymagas favorit Kazincbarcika otthonában vasárnap. Az első szett szoros végjátékot hozott, de utána már felforgatott csapatunk nem tudott szorongatni, így a hazaiak megérdemelten nyertek, meglehetősen magabiztosan.

Férfi röplabda NB1, Extra Liga
2019. feb. 24. Kazincbarcika

VRCK Volleyball - DEAC 3-0 (19, 9, 4)
STAT ITT 

FODOR ANTAL:
- Az első szett rendben volt, a többiben a jóval esélyesebb, bajnoki címre pályázó Kazincbarcika meggyőzően, megérdemelten nyert, még a vártnál simább mérkőzésen is.

Az ismét nem a legteljesebb összetételben felálló fiúk is hasonlóan jártak, mint a lányok, ezen a hétvégén. Ez nem röplabdacsapataink két napja volt, ám míg a lányok az elején ragadtak be nagyon, addig a fiúk jól kezdtek, de utána - a sok cserének is köszönhetően, ami viszont a jövőre nézve mindenképpen hasznos volt - már nem tudtak partiban lenni a bajnoki címvédővel. 

Március 1-én Kaposváron folytatjuk az Extra Ligát, ahol továbbra sem mi leszünk az esélyesek, ám a barcikai első szettből, illetve korábbi, a somogyiak elleni jó meccseinkből kiindulva lehet remélni, hogy helytáll csapatunk.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila (archív)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-02-25 07:46:40

további cikkek a témában