A kupadöntős gyűrte le a mieinket

2019-02-03 14:25:58

A nem teljes kerettel felálló DEAC nem tudott igazán kiélezett meccset vívni Kecskeméten a nemrég Magyar Kupa döntőbe jutott fiatal, de igen erős gárda ellen, így papírforma végeredmény született. 

Férfi röplabda Extra Liga
2019. feb. 2. Kecskemét

Kecskeméti RC - DEAC 3-0 (18, 21, 20)
STAT ITT 

Kecskemét, 100 néző. V: Halász E., Szabó P.

KECSKEMÉT: Gacs 3, Deliu 3, Krupánszki 18, Szabó M. 2, Szabó V. 13, Gönczi 10. Csere: Kara (liberó), Dobos 5, Török. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

DEAC: Ádám 9, Remete 3, Tóth A. 3, Budai 11, Kiss I. 3, Hubicska 3. Csere: Árvai, Nagy A. (liberók), Szikszai 5, Eötvös 2. Vezetőedző: Fodor Antal.

FODOR ANTAL:
- A lehetőségeinkhez képest teljesen elégedett vagyok a fiúk játékával. Két liberónk is hiányzott, illetve Bagics Balázs sem tudott játszani, így azzal együtt is, hogy a cserék is lehetőséget kaptak egy vállalható meccset játszottunk. A Kecskemét pár napja bebizonyította erejét, hiszen a Kaposvárt megverte a Magyar Kupában. Nagyon jó alkalom volt ez a mérkőzés, hogy gyakoroljunk, és például a következő hétvégi hazai meccsre készüljünk a MAFC ellen. Jelen állás szerint ellenük sem mi leszünk az esélyesek, de mepróbáljuk elkapni őket! Ugyanakkor az áprilisi végső csatákra, remélem, ismét összeáll a legjobb keretünk, addig pedig fejlődünk.

A múlt heti jó játék itthon a Kaposvár ellen egy reális, egyben több pozitívumot is hozó meccsel folytatódott a szintén kiemelkedő csapatnak számító Kecskemét otthonában, most szombaton.

A szettek során tudtunk kapaszkodni, de a papírforma nem forgott veszélyben.

Legközelebb február 9-én, szombaton a MAFC-ot fogadjuk 18.00 órától a DESOK-ban.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (archív): Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-02-03 14:25:58

további cikkek a témában