Miskolcon hagytuk a bajnoki pontokat

Frissítés: 2019-01-28 12:54:24

A miskolci NB2-es bajnoki nem sült el jól a röplabdás lányoknak. Szettet nyertek a mieink, sőt, nagy előnyt is összeszedtek a második játszmában, de kicsúszott a kezükből az irányítás, így a hazaiak örülhettek a végén. Egy hét szünet után debreceni derbivel folytatódik a sorozat február 9-én. Addigra kellene feljavulnia a formánknak!

Női röplabda NB2 keleti csoport
2019. jan. 26. Miskolc

MVSC-MVSI - DEAC (17, 23, -22, 18)
STAT ITT 

KUSZKÓ ZSOLT:
- Sajnos ismét nem voltunk eléggé koncentráltak. A saját készítésű statisztikánk azt mutatja, hogy nagyon sok pontot mi ajándékoztunk az ellenfélnek. Így pedig nehéz nyerni. Beszélgettünk a lányokkal, mi lehet az oka, de én csak a vizsgaidőszakra tudom ezt visszavetíteni, hogy a figyelem tavaly is és most is ebben az időszakban volt a legalacsonyabb szinten nálunk. A második szettben például 23-17-re vezetünk, s innen kaptunk ki 25-23-ra... Ha ehhez hozzávesszük, hogy ismét voltak betegeink, illetve igazi feladó nélkül játszottunk, összeáll a kép. Igaz, Flóra jól megoldotta ezt a szerepkört. Nincs más hátra, mint igyekszünk javulni és dolgozni tovább, s azt, ami edzésen már egészen jól működik, egyes technikai, taktikai elemeket, a meccseken is kihozni magunkból.

A debreceni lányok egy amolyan ki-ki meccset játszottak a miskolciakkal idegenben, szombaton. A mérkőzés nagyjából ennek megfelelően is alakult. A DEAC a harmadik szettet csípte el, illetve a másodikban nüanszok döntöttek a hazaiak javára - igaz, a kezünkben volt, de sajnos kiengedtük. Ám az első és a negyedik játék során ennél kevésbé tudták megszorongatni a Miskolcot a mieink.

A papírforma alapján ezt a derbit hoznunk kellett volna, ám bízunk benne, hogy ahogy az időjárás is egyre barátságosabb lesz - értsd jól: a vizsgáknak lassan vége -, a lányok is a szezon eleji vagy még jobb formájukhoz térnek vissza!

Mindent bele, hölgyek!

Legközelebb az Eötvös DSE ellen játszunk, az ő pályájukon, Debrecenben, a Beregszászi gimnázium termében, február 9-én, szombaton, 15.00 órától. Tehát egy hét szünete lesz a mieinknek most.

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-28 12:46:42

további cikkek a témában