Kétórás meccsen hatalmasat játszva szerzett pontot a DEAC

2017-10-15 09:21:11

Női röplabda NB2
2017. okt. 14. Budapest

Hercules - DEAC 3-2
A mérkőzés alakulása: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2 (utolsó szett 18-16)

A pontok így osztódtak, a nyertes gárda 2, a 2 szettet hozó vesztes pedig 1 ponttal gazdagodott.

KÉPGALÉRIA a facebookon, KATT IDE!

A DEAC idénybeli legjobb meccsét játszotta a remek formában lévő Hercules otthonában. A debreceni csapat tagjai kiválóan röpiztek, egymásért is hajtva, egyénileg és csapatként is nagyot küzdve. Ezért mondhatjuk, hogy nyertesen jöttek ki ebből az összecsapásból - bár papíron vereséget mért rájuk ellenfelük.

A feladók kiváló labdákkal tömték az ütőket, akik pedig támadtak mint a gép. Ám a mezőnymunka is lelkes, sokszor eredményes volt DEAC-nál.

Az első szettben 8-2-re elszaladt a hazai gárda, de innen állt fel a DEAC, majd nyert. A folytatásban a Hercules beerősített, és hozta a második szettet, de a harmadik ismét a mieinké lett.

A harmadikat azonban nem sikerült behúznia lányainknak, így 2-2 után a rövidített 5. szett következett. Ebben is minden pontért nagy csata dúlt, s végül a talán szerencsésebb együttes kerekedett ki győztesen a kiváló találkozóból.

Mint csapatkapitányunk, Papp Lotti fogalmazott: "Ilyen jól még nem láttam játszani a lányokat, ez nekünk egyértelmű siker volt. Nem tudom, hogy min múlott a győzelmünk..."

Kiegészült csapatunk a korábban beteg Péteri Vandával, aki remekül szállt be a "táncba", de igazából a feladó Bardócz Brigitta vagy a sorozatlövő üzemmódba kapcsoló Bancsi Judit, illetve az egész csapat nagyot teljesített.

Szép volt, hölgyek!

A fotókat a lányok küldték a helyszínről.

Szöveg: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-15 09:21:11

további cikkek a témában