Nehéz hazai feladat előtt a DEAC

2017-10-12 16:02:00

Újra hazai pályán bizonyíthatnak felnőtt labdarúgó csapataink. A DEAC az NBIII tizedik fordulójában a Putnokot fogadja, míg a DASE a Megye I-ben a Hajdúhadház együttese ellen játszik hat pontos rangadót. A DEAC II. visszatérne a győzelmek útjára a Komádi ellen.

DEAC

Október közepén járunk és ezen a hétvégén már a tizedik fordulót rendezik az NBIII Keleti csoportjában. A DEAC hazai pályán fogadja a negyedik helyen álló Putnok FC csapatát és egy nagyon jó mérkőzésre van kilátás a két együttes között. Vékei Nándorék újoncként bíztatóan rajtoltak a harmadosztályban, azonban a nehéz kihívások csak most következnek. Előző héten a Cigánd ellen már érezhető volt, hogy egy rutinos NBIII-as gárda ellen többre lesz szükség, mint amit eddig nyújtott a DEAC.

A vendég Putnokiak jó formában várhatják a mérkőzést Debrecenben, ugyanis utolsó három bajnokijukat megnyerték és jelenleg két pontra vannak a dobogótól. Az egyetem városba is a győzelem reményében utaznak Katona Bencéék, akiknek nem titkolt céljuk a bajnok címért való versengésbe való bekapcsolódás.

A találkozót szombaton 15 órás kezdettel rendezik az Egyetemi Sporttelepen.

DASE

Hosszú idő után örülhetett újra győzelemnek a DASE előző héten Hosszúpályiban. Most ismét egy olyan csapat ellen mérkőzik meg Dér István gárdája, akik a kiesőzóna felett táboroznak. A Hajdúhadház FK jelenleg a Megye I. osztály tizenkettedik helyén áll hét ponttal, hasonlóan szombati vendéglátójához, akiket jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg Halder Péterék. Igazi hat pontos bajnoki lesz ez, hiszen aki győzni tud Debrecenben, az átmenetileg elkerül a kieső zóna közeléből. Reméljük, hogy Sütő Balázsék vasárnap folytatják az elmúlt héten elkezdett sorozatukat és elindul a DASE szekere felfelé a tabellán! A mérkőzést vasárnap 14 órától rendezik az Egyetemi Sporttelepen.

DEAC II.

Hét mérkőzés után Püspökladányban megszakadt a DEAC II. győzelmi sorozata és ismét nyíltá vált a Megyei II. osztály Déli csoportja. Ezen a hétvégén Komádi látogat Debrecenbe, akik ellen kötelező a három bajnoki pont megszerzése. Komádi utolsó két mérkőzésén vereséget szenvedett és Debrecenbe sem esélyesként érkeznek. Csák Zsolték pedig mindent meg fognak tenni, hogy az előző heti kisiklást hazai pályán korrigálják! A mérkőzést a DEAC NBIII-as bajnokija előtt rendezik 13 órától az Egyetemi Sporttelep műfüves pályáján.

Utánpótlás mérkőzések a hétvégén:

 

2017.10.14 Szombat 

11:00 Megye II. U19 DEACII – Komádi

2017.10.15 Vasárnap

12:00 Megye I. U19 DASE - Hajdúhadház 

 

Minden mérkőzésre a belépés ingyenes! Várunk minden szurkolót szombaton és vasárnap is az Egyetemi sporttelepre!

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-10-12 16:02:00

további cikkek a témában